Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Ja szukałem swoją bardzo długo- zdecydowałem się w końcu nie wybrzydzać za bardzo i znalazłem- 250km od Szczec (ustaliłem że dalej jak 400km nie jadę)- faktycznie bez auto to jest masakra, przez jakiś czas sam przerabiałem tak temat- bus, pociąg itp.- po swoją jechałem pociągiem z dwoma przesiatkami 4h ;/ makabra. W zach-pom.kim faktycznie jest niewiele o ile w ogóle. Może to http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-mul...C20168004.html tylko trzeba trochę podjechać- proponuję pekapem ;P napisz koniecznie jak Ci się coś nawinie.
Ha! No i bomba. Mam nadzieję że uda się niedługo spotkać na jakimś spontanie- jakieś propozycje?![]()
Może coś szybkiego w poniedziałek wieczorem? Wały?
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
Ja już ze Szczecina wyjechałem bo jutro rano wyjazd na Zlot w Biłgoraju, ale jakoś pod koniec sierpnia powinienem być znowu w Szczecinie więc może wtedy jakiś zorganizujemy większy?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Poniedziałek wieczór na spontan pasuje- ja się piszę- jak reszta towarzystwa??
Ja niestety muszę odmówić, a chciałbym... Niestety siła wyższa
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
Ja również może wpadnę w poniedziałek..
skuler, jak tam?- pochwalisz się w poniedziałek??![]()