Wymieniłem tą magiczną żaróweczkę H6 urwałbym jaja temu to wymyślił ją w tak niedostępnym miejscy wymiana trwała 8 min ;(
Wchodzę do motoryzacyjnego mówie poproszę żarówke H6 do światła postojowego chwila ciszy .... i aa to do Alfy jakiś wynalazek
Printable View
Wymieniłem tą magiczną żaróweczkę H6 urwałbym jaja temu to wymyślił ją w tak niedostępnym miejscy wymiana trwała 8 min ;(
Wchodzę do motoryzacyjnego mówie poproszę żarówke H6 do światła postojowego chwila ciszy .... i aa to do Alfy jakiś wynalazek
wymiwniłem wąż IC - Turbo i Alfa nabrała więcej mocy^^ stary był już mocno zmęczony... ;(
Cześć , ja w weekend wykasowałem błędy :) i od razu lepiej chodzi:)
Bryczka dostała nowy pasek wielorowkowy,i nastała cisza:cool:
Wyciągnąłem ze 156 oddanej na złom sporo części dla swojej :D Min, panel klimy(do modyfikacji), wszystkie lampki wnętrza, lampki tablicy, pełno spinek i zaślepek, oraz wtyki do lamp, i długo poszukiwane uszczelki pod szyby, chciałem jeszcze klamki tylne, ale ktoś już mnie uprzedził i je zabrał :( Mam też modół od centralnego zamka(chyba :D ) jak ktoś chce to PW odstąpie w rozsądnej cenie, mnie to nie potrzebne ;)
Moja śliczna dostała dzisiaj nowy olej i komplet wszystkich filtrów. Z racji odrobiny wolnego czasu zająłem się też czyszczeniem EGR, bo czasem Bella strzelała fochem i puszczała do mnie oko w postaci MCSF:( W trakcie prac okazało się,że poprzedni właściciel zaślepił EGR, ale nie wiem czy po tym zabiegu czyścił sam zawór i przepustnicę, ponieważ było tam troche bałaganu:( Teraz wszystko jest czyściutkie:)
Co Ty :D Ktoś oddał z rozwalonym przodem i wystrzelonymi poduchami ;) Bardziej zależało mi na klamkach, ale ktoś już mnie uprzedził :/
I nie oddałbym swojej na złom po takich wkładach finansowych jakie w ciągu roku były ;) Jak już to bym ją u siebie na placu rozmontował i co lepsze puścił tutaj a reszta na allegro ;)
Ja wymieniłem uszkodzony wahacz poprzeczny i 'NAPRAWIŁEM' podświetlenie tylnej tablicy :P