Wymieniłem tą magiczną żaróweczkę H6 urwałbym jaja temu to wymyślił ją w tak niedostępnym miejscy wymiana trwała 8 min ;(
Wchodzę do motoryzacyjnego mówie poproszę żarówke H6 do światła postojowego chwila ciszy .... i aa to do Alfy jakiś wynalazek
Wymieniłem tą magiczną żaróweczkę H6 urwałbym jaja temu to wymyślił ją w tak niedostępnym miejscy wymiana trwała 8 min ;(
Wchodzę do motoryzacyjnego mówie poproszę żarówke H6 do światła postojowego chwila ciszy .... i aa to do Alfy jakiś wynalazek
wymiwniłem wąż IC - Turbo i Alfa nabrała więcej mocy^^ stary był już mocno zmęczony... ;(
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Cześć , ja w weekend wykasowałem błędyi od razu lepiej chodzi
![]()
Bryczka dostała nowy pasek wielorowkowy,i nastała cisza![]()
Wyciągnąłem ze 156 oddanej na złom sporo części dla swojejMin, panel klimy(do modyfikacji), wszystkie lampki wnętrza, lampki tablicy, pełno spinek i zaślepek, oraz wtyki do lamp, i długo poszukiwane uszczelki pod szyby, chciałem jeszcze klamki tylne, ale ktoś już mnie uprzedził i je zabrał
Mam też modół od centralnego zamka(chyba
) jak ktoś chce to PW odstąpie w rozsądnej cenie, mnie to nie potrzebne
![]()
Moja śliczna dostała dzisiaj nowy olej i komplet wszystkich filtrów. Z racji odrobiny wolnego czasu zająłem się też czyszczeniem EGR, bo czasem Bella strzelała fochem i puszczała do mnie oko w postaci MCSFW trakcie prac okazało się,że poprzedni właściciel zaślepił EGR, ale nie wiem czy po tym zabiegu czyścił sam zawór i przepustnicę, ponieważ było tam troche bałaganu
Teraz wszystko jest czyściutkie
![]()
Co TyKtoś oddał z rozwalonym przodem i wystrzelonymi poduchami
Bardziej zależało mi na klamkach, ale ktoś już mnie uprzedził :/
I nie oddałbym swojej na złom po takich wkładach finansowych jakie w ciągu roku byłyJak już to bym ją u siebie na placu rozmontował i co lepsze puścił tutaj a reszta na allegro
![]()
Ja wymieniłem uszkodzony wahacz poprzeczny i 'NAPRAWIŁEM' podświetlenie tylnej tablicy![]()