no i drugi sie znalazł
Printable View
Jak nie sprzedam do tego czasu to też się przejadę. A chyba nie sprzedam bo padaka straszna jest..
tomek...jechałeś 10 km od mojego domu ..a niebło cie stać zajechać ...a myslisz że inni po 200 km bendą jechać ...to chyba masz problem z tym swoim prezesowaniem
domyslam sie ze to chodzilo o mnie chociaz nic nie napisalem co mogloby na to wskazywac ale spoko... a jak nie wiadomo o co kaman to zawsze kaman o kase :P
pozdrowienia dla Alfaholikow z pily i okolic...
a z okazji nadchodzacego zajaca zycze wszystkim prawdziwym Alfaholikom z pily i okolic zeby powstal prawdziwy KLUB Alfa Romeo Piła, taki w ktorym wszyscy beda mile widziani i kazdy bedzie na rowni :)
witam.
Jestem nowym świeżym nabywca alfy, a dokładniej kupiłem ja wczoraj. Cciałbym sie zapytac czy w najbliższym czasie będzie organizowany jakiś zlot, bo chciałbym się z wami zapoznać może dowiedzieć się kilku rzeczy na temat tego samochodu albo uzyskać kilku porad. Jestem z okolic miasta Okonek lub tez Jastrowie. Moze to komuś coś mówi.
czesc kolek23 śledź wątek czasem też sie spotykamy w pile na kawce i na kopaniu w oponkę:-) poczytaj wcześniejsze posty
ja tez sie wybieram do wilczych lasek na zlot:) a po za tym to ja do pily mam 50 km, wiec dla mnie przyjechac to nie jest nic trudnego, bede czekał na jakies zaproszenia :)
wow, swietne autka sobie sprawili :D
no i zlot w wilczych laskach przelozony na 12 maja :(
mi tez jak najbardziej, bo bedzie cieplo :D
to nawet dobrze moze sie zrobi w koncu cieplo :)
- - - Updated - - -
jak wszyscy zalatwili sobie wolne na 14 to moze spotkanko na lotnisko ,michu moze kupi alfe i sie pojawi! pojedziemy na kawke pogadamy itd.
hej. 11 maja lecę do Włoch na 2 tyg także nie wybiorę sie z wami. a 14 mogę podjechac na lotnisko, chyba wpuścicie mnie oplem corsą?:P
`nie zdąże do tego czasu tomek nic kupić. zawsze jest gnojowóz
ja bede napewno, tylko napiszcie co i jak no i o której:D
chyba najlepsza bedzie 14 na lotnisku
aleo co chodzi?? kiedy to spotkanie ??
a skąd ty wiedziałeś ze slavol u mnie będzie?? tylko bez farmazonów typu "władza wszystko wie"
witajcie jestem w temacie ale jeszcze nie potwierdzam mojego przyjazdu dzieciaki mam ciągle chore zapewne jak mi sie uda to poprostu zjawie się na 14:00 na lotnisko pozdrawiam
buszmeno dasz rade. raz nie zawsze :-) jak przyjedziesz to coś ci sie zapytam.
bylo milutko oby tak czesciej Załącznik 92384Załącznik 92385Załącznik 92386Załącznik 92387Załącznik 92388Załącznik 92389Załącznik 92390Załącznik 92391
No, ładny zestaw 156-tek. Michu, gnaj po tą brązową żeby krajobraz trochę urozmaicić.
Ps. Kiedy raport z porównania?......
dzięki za spotkanie Michu czekam na linka do tego brązowego cuda pozdrawiam
http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-...s46-2_c01_4201
macie wszyscy
ta ma szary kokpit. nie podoba mi się
ladna nawet ta deska pasuje