Jak nie sprzedam do tego czasu to też się przejadę. A chyba nie sprzedam bo padaka straszna jest..
tomek...jechałeś 10 km od mojego domu ..a niebło cie stać zajechać ...a myslisz że inni po 200 km bendą jechać ...to chyba masz problem z tym swoim prezesowaniem
domyslam sie ze to chodzilo o mnie chociaz nic nie napisalem co mogloby na to wskazywac ale spoko... a jak nie wiadomo o co kaman to zawsze kaman o kase![]()
pozdrowienia dla Alfaholikow z pily i okolic...
a z okazji nadchodzacego zajaca zycze wszystkim prawdziwym Alfaholikom z pily i okolic zeby powstal prawdziwy KLUB Alfa Romeo Piła, taki w ktorym wszyscy beda mile widziani i kazdy bedzie na rowni![]()
witam.
Jestem nowym świeżym nabywca alfy, a dokładniej kupiłem ja wczoraj. Cciałbym sie zapytac czy w najbliższym czasie będzie organizowany jakiś zlot, bo chciałbym się z wami zapoznać może dowiedzieć się kilku rzeczy na temat tego samochodu albo uzyskać kilku porad. Jestem z okolic miasta Okonek lub tez Jastrowie. Moze to komuś coś mówi.
czesc kolek23 śledź wątek czasem też sie spotykamy w pile na kawce i na kopaniu w oponkę:-) poczytaj wcześniejsze posty
ja tez sie wybieram do wilczych lasek na zlota po za tym to ja do pily mam 50 km, wiec dla mnie przyjechac to nie jest nic trudnego, bede czekał na jakies zaproszenia
![]()