Napisał
kivi84
Wossnery kupowałem po zniżkach za około 1850-1900zł (musieli je zrobić w Niemczech bo nie mieli ich na stanie w pl ani w de). cena chyba nie do pobicia.
Co do koła zamachowego to nie mam danych co zrobiła fidanza, ale jeżeli ma to iść do silnika turbo to bym w ogóle się tym nie przejmował. Przyspieszać będziesz mocą (300-400KM), wiec lekkie koło tu nie zrobi odczuwalnej różnicy. Poza tym hamowanie silnikiem się przydaje.
Co do korb to odezwij się do mrowczana z fmic.pl i popytaj się o korby prism czy maja gotowy projekt (jak nie to mogę ci udostępnić jak będziesz potrzebował), jak tak to niech podadzą rozstaw środków czopa wału i tulei tłoka.
kidzio z re5pect.pl importuje techno 5.
Nie wiem kto importuje pec.
Do maxspeedingrods musisz się odezwać sam albo ebay.
Do korb w cenie ok 1000-1500zł nie każdy daje arp2000 w zestawie(koszt około 300zł).
Jak sam będziesz ściągał korby np od maxspeedingrods (Singapur) to oni są wstanie tak wysłać, ze korby poleca do uk, a potem kurierem do ciebie i nie płacisz cła bo singapur był/jest kolonia Angielska.
Oczywiście najlepiej było by gadać z kimś, kto ma takie korby na stanie, ale to raczej nie możliwe.
Co do paska rozrządu to muszę pogadać gates, żeby zrobili pasek w wersji racing. Ciekawe tylko jakie musiałoby być min zamówienie.
pozdro