Zgadza się, np. mam pojemnego pendrive'a ale za to jest duży i brzydki. W wersji przedliftowej jest USB w showku więc nie go nie widać. A w nowej sterczałby jak wielki ch*** ;)
Printable View
Oj już, nie dramatyzujmy z tymi gniazdami. Mam takie coś: http://www.morele.net/pendrive-kings...k-32gb-519654/
Jest czarny, tak jak okolica portu USB. Wystaje - nie wiem - na jakieś 7mm. Naprawdę trzeba wiedzieć gdzie i czego szukać, żeby go znaleźć... Slotu na SD nie mam, ale też raczej karta SD nie sterczy na 5cm...
To zwyczajnie kwestia gustu/smaku - sub w Alfie jest ładnie schowany w kole zapasowym - jest, a jak by go nie było i ja wole taki styl, raczej skromy jak ten typu Bożonarodzeniowa choinka z światełkami i bombkami na wierzchu ;)
Niby teraz jest bardziej poręcznie, ale przy pojemności dzisiejszych pamięci przenośnych jak często będzie się tam ją instalować:confused:. A w wcześniejszej wersji ten "schowek" otwarty też średnio się prezentował, pożałowano jakiejś pokrywy/zasuwki. To nie jakiś dramat/problem, ale detale które można było zaprojektować bardziej trafnie.
Mam deja vu. W dziale AR 147, też była wojna preliftowców z postliftowcami. Wtedy byłem wśród poliftowców i się tymi sporami emocjonowałem, teraz widzę że to jakaś prawidłowość więc nie ma się co podniecać.
W obu przypadkach przedlift rządzi. Jedyny lifting, jaki wyszedł po 1995 roku Alfie to lifting 166 :).
Aby nie ciągnąć dalej dyskusji napiszę znaną pewnie wszystkim prawdę: to czy lepsza/ładniejsza jest wersja przedliftowa czy poliftowa zależy przede wszystkim, którą dany użytkownik posiada :)