Oj już, nie dramatyzujmy z tymi gniazdami. Mam takie coś: http://www.morele.net/pendrive-kings...k-32gb-519654/
Jest czarny, tak jak okolica portu USB. Wystaje - nie wiem - na jakieś 7mm. Naprawdę trzeba wiedzieć gdzie i czego szukać, żeby go znaleźć... Slotu na SD nie mam, ale też raczej karta SD nie sterczy na 5cm...
To zwyczajnie kwestia gustu/smaku - sub w Alfie jest ładnie schowany w kole zapasowym - jest, a jak by go nie było i ja wole taki styl, raczej skromy jak ten typu Bożonarodzeniowa choinka z światełkami i bombkami na wierzchu
Niby teraz jest bardziej poręcznie, ale przy pojemności dzisiejszych pamięci przenośnych jak często będzie się tam ją instalować. A w wcześniejszej wersji ten "schowek" otwarty też średnio się prezentował, pożałowano jakiejś pokrywy/zasuwki. To nie jakiś dramat/problem, ale detale które można było zaprojektować bardziej trafnie.
Ostatnio edytowane przez italiano_83 ; 08-03-2015 o 10:31
Mam deja vu. W dziale AR 147, też była wojna preliftowców z postliftowcami. Wtedy byłem wśród poliftowców i się tymi sporami emocjonowałem, teraz widzę że to jakaś prawidłowość więc nie ma się co podniecać.
Ostatnio edytowane przez TILT ; 08-03-2015 o 18:36
Giulietta 1.4 MA / AR 147 JTDM 16V
W obu przypadkach przedlift rządzi. Jedyny lifting, jaki wyszedł po 1995 roku Alfie to lifting 166.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Aby nie ciągnąć dalej dyskusji napiszę znaną pewnie wszystkim prawdę: to czy lepsza/ładniejsza jest wersja przedliftowa czy poliftowa zależy przede wszystkim, którą dany użytkownik posiada![]()