O holerka wcisne i zobacze roznice dzieki
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Printable View
O holerka wcisne i zobacze roznice dzieki
Słuchaj. Ja dzisiaj też swojej nie mogłem odpalić mimo to że 2h wcześniej majstrowałem przy belli. Okazało się, że przy aku ta skrzynka z przekaźnikami jest "ruchoma" i nie łączył mi przekaźnik od pompy. Człowieku jak ja sie wystraszyłem..
Ja tez zobacze na wcisnietym wlaczniku uderzeniowym.ja zakrecic. To ladnie. Ja kupilem ja i zalyje nieco jest to moj pierwszy diesel
Ni wuja nie zrozumiałem co napisałeś...
Wcisne wlacznik uderzeniowy i zobacze czy pompa paliwa zadziala
Na wcisnietym czujniku pompa dziala ale i tak wymieniam bo ma pewno slabe cisnienie i pelno syfow w calej pompie to wyczyszcze i zobaczymy czy odpali:)
Noo panowie zalozylem nowa pompke paliwa i zaczyna sie cos dziac musi chyba sie odpowietrzyc;)
Mam pytanie czy pompka paliwa ten wklad co w bak wchodzi musi miec swoja pozycje czy byle jak moze byc bo nie wiem czy plywak mi sie zaciol czy poprostu musi sie ustawic po zatankowaniu?
Alfa dziala na poczatku falowala na obrotach ale wyczyscilem czujnik CR i ten map sensor i odlaczylem przeplywke i podlaczylem spowrotem i na cieplym silniku jest ok zobaczymy jak na zimnym. Wymiana pompki paliwa pomogla . Jeszcze wymienie filtr paliwa i mozna smigac
Moja faluje też na zimnym i zaczynam od wtryskow