zgadzam sie w pelni i pozdrawiam chlopakow z Bialego :)
Printable View
To był pierwszy zlot AR na jakim byłem i było zajefajnie! Obiecuję że teraz będę częściej :) (na lokalne też) jak będzie dalej to wykupię miejscówę i wreszcie bliżej będę mógł wszystkich poznać. Moja narzeczona też podjarana na maksa :D i ogromem świetnych aut i klimatem Alfa Romeo. Piszemy się na następne :D wtedy i może śmielej się zaangażuję. Następnym razem będę miał już przerejestrowane auto na DST i zrobiony silnik na cacy (czy cokolwiek jest nie tak bo dopiero zgłębiam czemu czasem dymi). To obecne SJZ trochę zmyliło i pozdrawiam Jastrzębie Zdrój które mnie pozdrawiało myśląc że jestem tamtejszy :)
Jednym słowem wypas a wiem że najlepsze i tak nas ominęło wieczorem :) będziemy nadrabiać :D
Serdeczne podziękowania piotrixowi i majkelowi za zorganizowanie tak wspaniałego zlotu. Cieszę się również bardzo że mogłem Was w poznać tak samo jak fierglo czy bobryta. Wrażenia z toru niesamowite. Ta adrenalina gdy trzeba się w każdym przejeździe poprawić żeby pokonać przeciwnika-coś niesamowitego,dlatego też dziękuję wszystkim uczestnikom na torze za wspaniałą walkę i stworzenie prawdziwej atmosfery wyścigowej. Ciesza mnie również wsapniałe nagrody dla uczestników no i oczywiście przejażdżka Julką która moim zdaniem jak na komfortowy samochód bardzo dobrze się prowadzi.Znów kilka pamiatek dołączy do mojej kolekcji. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników a w szczególności dla ekipy śląsko małopolskiej którzy tak wsapniale dopingowali mnie i pomogli wygrac zawody na torze.
Nie sposób wymienić wszystkich wspaniałych osób które spotkałem i zktórymi podróżowałem żeby kogoś nie pominąć lecz jak zwykle świetnie się bawiłem z Wojtkiem,Marcinem,Ligarami,Adamsami,Robakami,Boćk ami,Aniuszką,Danielem Pozdro dla Rafała z kingą i Pitera.W szczególności dziękuję mojej wspaniałej żonce za użyczenie wozu:) i dopingowanie z domu bo niestety nie mogła uczestniczyć choć bardzo bardzo chciała.Również dołaczam się do opinii że jedzenia było bardzo bardzo dużo i pyszne.Bociek obrońca z Ciebie pełną gębą i choć żeczywiście ciała nie masz za dużo:) to dałes popalić naszym,choć pochwalę się że zaliczyłem jedną bramkę i jedną asystę przy najładniejszej bramce którą strzelił QBA. Ogólnie mój jak do tej pory najlepszy zlot odkąd zostałem alfistą.
bobryt ci panowie to Maciek i Darek:) ja rowniez przesylam im zaj.... podziekowania bo tez spelnilem swoje marzenie hehe
Jak wszyscy rowniez przesylam wielkie podziekowania za mile towarzystwo w ktorym moglem bardzo milo spedzic czas i organizatorom za czas i poswiecenie jakie wlozyli by zlot sie udal.Jestem pod mega wrazeniem:)Nie bede sie zbytnio rozpisywal.Po prostu WIELKIE DZIEKI.
Wielkie dzieki rowniez dla Macka i Darka ze 155 Q4 za mozliwosc wykonania dokumentacji technicznej i wiedzy jaka mi przekazali bym mogl poskladac swoja.Istna skarbnica wiedzy:)
bobryt my wiemy o co cho i niech tak lepiej pozostanie :D:D
slip83 i dobry wy tez wiecie o co cho :D:D
Jedynie czego bardzo mocno zaluje to brak 75andrew155 ale mam nadzieje Andrzejku ze zrehabilitujesz sie w przyszlym roku:)
Dzięki za miłe przyjęcie, fajne pogawędki, profesjonalną kiełbaskę przy ognisku itd. :)
Cieszę się, że zlot się udał. Atmosfera była super i żałuję, że nie mogłem dłużej z Wami posiedzieć. Pozostaje tylko pogratulować organizatorom za dobrą robotę!
Widzisz piotriix? Mówiłem Ci, że wszyscy są zadowoleni. :)
Pozdrawiam i do zobaczenia przy następnej okazji!
raczej kiepski balans ciałem :D
---------- Post dodany o godzinie 10:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:51 ----------
ależeś byka w opisie filmiku zrobił :eek:
:D :D :D
do wszystkich propozycja - jak wrzucacie filmiki na YT dopisujcie Alfaholicy 2010 to będzie łatwiej znaleźć je :)
Rain dawaj filmik z przejazdu ;)
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu zarówno tych z którymi zamieniłem dwa słowa jak i dla tych z którymi nie miałem przyjemności porozmawiać... ;)
Było super !!!