No właśnie bo jak używane to może ta jedna jest już wytłuczona i dlatego siedzi niżej.
Printable View
No właśnie bo jak używane to może ta jedna jest już wytłuczona i dlatego siedzi niżej.
ale ładnie wyszukałeś, brawo :D Fakt kupiłem wcześniej też używki ale ich nie zakładałem. Był taki plan ale już jakis czas temu, no i stwierdziłem, że te 400zł za nówki to niedużo. Poza tym te stare posłużyły do modyfikacji innej furki. (długa historia) W każdym razie założone mam nowe i dlatego też dziwi mnie ta sytuacja
Oddaj bo masz na gwarancji , czasem sprężyny są z wadą i może ci sie taka trafiła.
już teraz wiesz czemu były takie tanie :sarcastic:
Zadzwonie do sprzedawcy i zapytam. Mierzyłem je przed montażem i były równe. Boje sie, że taka reklamacja może troche potrwać...
kilku znajomych zakładało jamexy do innych furek i nie było problemów a nawet byli zadowoleni bo obniżały bardziej niz zadeklarowana wartość a to sczególnie mi sie spodobało biorąc pod uwage fakt, że nie ma nic więcej od -40mm do 166
Założyłem czerwone Eibachy na przód, jest za nisko :(
używki chyba wlasnie przysiadły, musze wrocic do serii , jutro postaram sie wrzucić foto...