Układ powinien sam się odpowietrzyć o ile jest szczelny
Masz pewnie zwalony czujnik poziomu
Printable View
Układ powinien sam się odpowietrzyć o ile jest szczelny
Masz pewnie zwalony czujnik poziomu
dzięki za odp .
Może i nie ten dział ale opisze tu coś o tej alfie żeby było wiadome co się z nią działo od 2008 roku.
Więc tak w 2007 roku mój świętej pamięci brat kupił AR 155 2,5 V6 z 1992r. Była jego oczkiem w głowie jeździł i dbał o nią jak o żonę, w 2008roku zatarł silnik postanowił kupić 3 litrowy od AR 164 i tak też zrobił po małych przeróbkach zamontował silnik, i tak jeździł aż do grudnia kiedy to odszedł z tego świata . Alfa została schowana u znajomego przed ojcem który chciał ją sprzedać . Znajomy w chyba 2010 roku przeprowadził się i alfę oddał do kogoś innego alfa zaginęła w 2011 w listopadzie, zrobiłem szumu wokół tego gdzie jest AR. I była cisza aż do marca 2012 kiedy to śpiąc dostałem telefon gdzie alfa jest, okazało się że alfa jest na jakiejś wsi w lesie pojechałem tam i... No właśnie i aż mnie zatkało alfa stała porzucona na leśnej drodze. Przednia opona była zerwana z felgi łącznie z nadkolem wymieniłem koło na zapas i załatwiłem hol. Zabrałem ją do znajomego mechanika na wydział strzeżony i tak stała, mechanik wyjechał za granice a ja ja zabrałem do siebie i tak zacząłem nad nią pracować.
Jak masz serce i troche pieniążków to zaopiekuj sie jak należy Alfiną, będziemy w miarę możliwości pomagać w rozwiązywaniu problemów oby ich było jak najmniej.
Słowik a masz po polskiemu??
Dokładnie po polsku tytuł" Instrukcja obsługi Alfa 155 Tekst w jęsyku polskim" jak potrzebujesz mogę zrobic kopię. Ale dopiero po długim weekendzie.
Aj, pomyliłem się, myślałem że masz manuala po polsku:) Instrukcji nie potrzebuję bo i tak nie będę miał czego w niej obsługiwać:) a manuala w ojczystym lepiej by się czytało...
Witam ponownie alfie pod względem mechanicznym już nic nie dolega teraz została elektryka i stad moje pytanie fotele nie działają tak samo wycieraczki ale jak podepnę na krótko pod akumulator wszystko działa co to może być ?? To samo jest z tylnymi szybami .
Musisz zajrzeć do bezpieczników
zaglądałem mierzyłem i nic wyprułem dziś prawie całą elektrykę i nic