Poproś moda on przeniesie wszystko do jednego wątku i nie będzie zaśmiecania :)
Printable View
Poproś moda on przeniesie wszystko do jednego wątku i nie będzie zaśmiecania :)
Decha SZAŁ ! :)
Bardzo smacznie to wygląda....jedna uwaga....logo na fotelach bym wyhaftował w jeden kolor.
NIecierpliwie czekam na całość po montażu:) pośpiesz się:)
Haha ja tez czekam, na szczęscie jutro zabierają się za moje sprzęglo i chyba juz jutro wyjadę z warsztatu. Powerflexy załozone Koni sporty zalozone eibachy rownież. Jak okaze sie, ze ten nowy zawias mi pasuje to oddam oryginalny potrzebującemu z forum. Tj spręzyny i amory oryginalne. Wsio sprawne więc na pewno warto je zalozyć jak ktos ma wybite zawieszenie. Na razie czekam z niecierpliwością czy ten kit kola jednomasowego i sprzęgla od Gta z UK będzie dzialac. Zrobilem fotki na wszelki wypadek i jak zadziala to szlak na nowy upgrade sprzęgla będzie przetarty i sprawdzony.
Czy cos sie ruszyło w temacie? Zaglądam, zaglądam i nic:(
No wlasnie nic :( ja zagladam do warsztatu 3razy dziennie. Pracują po włosku. Bez pospiechu i na luzie. Szkoda tylko, ze ja musze codziennie zmieniac plany odbioru auta:( Mam nadzieję, ze wszystko poskładają do kupy i nie narobia jakiegos balaganu. No i kolejna sprawa to lakiernik. Wyglada na to, ze będzie szybciej polakierowana niz zakladałem:). Trwaja próby z nowym lakierem. Zostawiłem błotniki, mój ulubiony wzór z firmy NTC. Zamówiłem jeszcze w UK znaczki pininfariny komplecik na obie strony bo jakiś miłosnik alfy stał się ich posiadaczem. Nabył je metodą zaboru cudzego mienia :( Tak czy owak Alfa podobno jutro ma byc do odbioru. Ktoryś juz raz :) Jezeli próby z nowym lakierem zakonczą sie pomyslnie i efekt będzie zniewalający :) to niestety srodek uzbroję dopiero po lakierce.