Poproś moda on przeniesie wszystko do jednego wątku i nie będzie zaśmiecania![]()
Poproś moda on przeniesie wszystko do jednego wątku i nie będzie zaśmiecania![]()
Bardzo smacznie to wygląda....jedna uwaga....logo na fotelach bym wyhaftował w jeden kolor.
NIecierpliwie czekam na całość po montażupośpiesz się
![]()
Haha ja tez czekam, na szczęscie jutro zabierają się za moje sprzęglo i chyba juz jutro wyjadę z warsztatu. Powerflexy załozone Koni sporty zalozone eibachy rownież. Jak okaze sie, ze ten nowy zawias mi pasuje to oddam oryginalny potrzebującemu z forum. Tj spręzyny i amory oryginalne. Wsio sprawne więc na pewno warto je zalozyć jak ktos ma wybite zawieszenie. Na razie czekam z niecierpliwością czy ten kit kola jednomasowego i sprzęgla od Gta z UK będzie dzialac. Zrobilem fotki na wszelki wypadek i jak zadziala to szlak na nowy upgrade sprzęgla będzie przetarty i sprawdzony.
Czy cos sie ruszyło w temacie? Zaglądam, zaglądam i nic![]()
No wlasnie nicja zagladam do warsztatu 3razy dziennie. Pracują po włosku. Bez pospiechu i na luzie. Szkoda tylko, ze ja musze codziennie zmieniac plany odbioru auta
Mam nadzieję, ze wszystko poskładają do kupy i nie narobia jakiegos balaganu. No i kolejna sprawa to lakiernik. Wyglada na to, ze będzie szybciej polakierowana niz zakladałem
. Trwaja próby z nowym lakierem. Zostawiłem błotniki, mój ulubiony wzór z firmy NTC. Zamówiłem jeszcze w UK znaczki pininfariny komplecik na obie strony bo jakiś miłosnik alfy stał się ich posiadaczem. Nabył je metodą zaboru cudzego mienia
Tak czy owak Alfa podobno jutro ma byc do odbioru. Ktoryś juz raz
Jezeli próby z nowym lakierem zakonczą sie pomyslnie i efekt będzie zniewalający
to niestety srodek uzbroję dopiero po lakierce.