Rybnik nie pobłądził.
DZIĘKI WIELKIE!
Printable View
Widze , ze impreza sie udala :D
Adam$72 cos to miol za wyciek?
Adam$owi strzeliła guma :/ ... cały dzień chodził z depresją...
takie pytanko mam z innej beczki... jeszcze na parkingu pod tesco siedziałam w GTA i jakiś miły kolega zapytał czy ja to Ania :P można wiedzieć kto to był?
to sem ja był..:)
no pękająca guma (przy przegubie) to nic przyjemnego ;/
tommasobb :) fajnie że pytałeś :)
ja mam w ogóle taką propozycję - może ktoś by zrobił takie plakietki co byśmy je przyczepiali na ciuchy albo t-shirty z nickami z forum :) bo potem nigdy nic nie wiadomo :)
takie plakietki to dobra opcja :)
najlepiej by było gdybyśmy mieli koszulki 4umowe z logiem klubu i nickiem pod nim :)
takie coś działało na golf3 :)
no ale z drugiej strony jak bedzie zimno to w samej koszulce nie bedziemy chodzic :D a taka plakietke zawsze mozna przypiac gdzies :)
no tak :) kurcze fajnie było Was poznać :):):)
można i takie plakietki i ja dalej optuje za koszulkami :)
dzięki wszystkim za fajny spocik.
Pozdrawiamy, może pofatygujecie sie też do Krakowa? Coś się zaczyna kręcić w niedalekim temacie temacie :>
można zaproponować takie coś w Gadżetach. na zasadzie przypinki nie? tak na agrafce.
DZięki wszystkim za zlot ;)
Oprócz tego czekania wszystko było ok :) i miejsce jak najbardziej super bo było co podziwiać oprócz Alf ;)
Wkońcu mogłem umyć auto i teraz konkurs na najbrudniejsze auto wygrywa Bocian! <oklaski> :P i nie wydaje mi się że jest brudne :D
Szkoda że tak krótko mogliśmy być na miejscu (następnym razem trzeba wcześniej przyjechać)... na końcu zostałem Ja, Aniucha i Kaczka..yyy...tzn PiteR ;D szkoda że palenie sziszy nie wyszło bo dodałoby to atrakcji końca zlotu ;D Koleś odradzający kupno BMW był bezcenny i zamierza kupić Alfę ;D...
a pan który wsiadając do Audi powiedział "teraz pokaże wam auto"... nie wiem co miał na myśli ale bardzo mnie uradował kiedy mu zgasło :) (nie wiem może prawdziwe auta tak powinny robić? O_O ) ;)
Powrót ciekawy... wyścigi z PiteRem na zakrętach (niestety jakiś "zamulacz" troche przeszkadzał ;) ).... mały korek za Kętami a potem szybko i sprawnie pod sam domek ;)
JEszcze raz dzięki za spota ;) Trzeba wiecej w takich pięknych miejscach i to można zrobić na wynajem domków aby zostać na noc i zrobić "większy melanż" ;D oczywiście z miętusami ;)
Pozdrawiam
Aaaa bym zapomniał dziękuje panu z myjni (Polako-Czecho-Rusko-Słowianin) za umycie mi auta ;D hehehe
podziękowanie poniżej!!!!!
http://picasaweb.google.com/samotnyb...56917139964978
---------- Post dodany o godzinie 12:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:08 ----------
mam dobrą znajomą która się tym zajmuje jest w trakcie robienia mi nadruków na polar jak będą efekty to wrzuce foty.
a to slaw ja chyba chętnie przyjąłbym koszulke z nickiem :D powiedz mi jaka by to była cena?
[QUOTE=Toldi;223832]a to slaw ja chyba chętnie przyjąłbym koszulke z nickiem :D powiedz mi jaka by to była cena?[/QUOTE
potrzebuje troche czasu zeby to wszystko poustalać z koleżanką która by to robiła bo to dość nowy temat także proszę o cierpliwość a na dniach napewno się pojawie z tym tematem.
ja Ci ku..a dam kaczke :D to że moja rejestracja jest niepoprawna politycznie z uwagi na obecnego prezydenta to już trudno :P jego możesz nazywać kaczką a nie mnie :stop::mad:
zakrety były fajnie, specjalnie pojechałem inna drogą to niestety musiało sie coś przed nami wlec i nie było jak wyprzedzić :( a co do sziszy to trzeba ja wcześniej uskutecznić i na przyszłość zaopatrzyć sie w wode i sreberko :D
nałogowcy :P
Czy kolega z Oświęcimia, który jechał na trening już się zarejestrował na forum? :D
Gdzie reszta zdjęć?
Tak, teraz oficjalnie moge ze wszystkimi sie przywitac, jako Alfaholik. Fajnie, ze sie tak zlozylo, ze was spotkalem. Bardzo mila impreza, szkoda ze nie moglem zostac dluzej. Na nastepny taki spot przyjezdzam na BANK !!!! pzdr wszystkich
No to witamy Burtona :D
Zacne felgi ma Twoja bella :)
Pozdro dla Burtona!! Widzę, że dotarł na forum hehe !!
Rocky, trafić na spota chyba miał łatwiej :D
Burton ... no to witam sąsiada zza miedzy :)
Musze pogonić Damiana bo on też jakieś fotki robił, żeby je na forum wrzucił :P
no i sław respekt stary za tą fotkę
http://picasaweb.google.com/samotnyb...87887908428834
już jest u mnie na tapecie :P
PiterR i Aniucha chyba też robili, nie?
I filmik z kolumną miał być ;)
ja zrobiłem pare fotek telefonem...moge wrzucić ale nic specjalnego tam nie ma :P
a tutaj są od Aniuchy :)
http://picasaweb.google.pl/aniucha05/SpotBielskoZywiec#
filmik jest :) wrzucę link to sobie pościagacie bo duży jest :) właśnie go zrzucam
Miętowa Ania :) hihi podoba mi się - Bocian takiego komplementu jeszcze nie dostałam :)
PiteR kaczka jesteś i tyle ;P no ale szkoda że potem ktoś TICO nam wyskoczył... a wyprzedziliśmy go i nagle kolejny zamulacz ;D eh ;D
Zdjęcia zachodu słońca... cudowne ;D
Kto ma zdjęcie z moim lekko cieknącym płynem chłodniczym? ;D (wtedy co czekaliśmy na przejeździe kolejowym) ;)
Izane mam to na filmie :) wrzuce linka to sobie zobaczysz :)