a Polski dystrybytor jaka cene rzucił?
Printable View
a Polski dystrybytor jaka cene rzucił?
Już zamówiłem. 3 i pół tysiaczka za tylny + końcówki wydechu.
a gdzie zamowiles?:>
W firmie, o której jest 5-stronicowy niezbyt przychylny wątek na tym forum :).
eee dobra, a mozna prosciej:>
Dexx.
a moi znajomi z Łodzi:) a tu akurat jak nic nei spitolą to będzie spoko;)
Podałem konkretne numerki części, więc nie powinno być problemu. I ceny bardzo dobre, tyle że 3 tygodnie muszę czekać :(.
a`propo fbooka:
top najwiekszych stron o motoryzacji w Polsce :)
http://www.catnapoleon.com/statystyki/motoryzacja-k1570
i stastystyki do porownania :
http://app.catnapoleon.com/Raport/142574662436678 - KIA 870 aktywnych fanów
http://app.catnapoleon.com/Raport/340670425125 - Interia 3000 aktywnych fanów
http://app.catnapoleon.com/Raport/167684246602375 - kelban.pl 9000 aktywnych fanów :)
To forum o AR a nie FB. Kiedy w końcu pojawią się jakieś informacje dotyczące głównego wątku tego tematu?
27.06.2011
No i jednak cisza.
26.03.2011
Do tej pory brak jakiegokolwiek info. No poza tym że jakiś DJ będzie pomagał robić samochód. Ale brak konkretów w jaki sposób pomaga.
Realna aktualizacja była pod koniec stycznia - kilka zdjęć. A poz tym cisz nuda i nic się nie dzieje. No może poza zaproszeniami na FB.
Żadnych konkretów od jakiegoś czasu tylko ciągłe zaproszenia na żenującego FB i przechwałki ile osób to lubi, czy co to za opcja tam jest. Zamiast tego zbędnego śmietnika wkleił byś kilka zdjęć z postępów prac bo na razie to robota przy tej Alfie jest rozdmuchana i nagłośniona do granic możliwości, nie wiem, może to ma być jakiś PR czy co.
konkretów brak
dlaczego ?\
ponieważ delaer fiata zniszczył silnik w trakcie przegladu i sprawa ma zakonczenie w sądzie
1. na nowy mnie nie stac
2. nie widze powodu dlaczego to ja miałbym za niego płacic
3. prace z tego powodu przerwane
apropo fbooka - odpowiedziałem najlepiej jak umiałem a że sprawa jego dotyczyła dlatego o nim napisałem
A mozesz napisac cos wiecej w temacie zniszczenia silnika, oraz ktory to dealer?
Panowie przepraszam ale co to Q..jest??? Dziesiatki stron bajkopisania, reklam wlasnej firmy, konkursow dla dzieci jak w Mc, portali spolecznosciowych i zdjec jakis produktow? Gdyby nie to ze tu chodzi o 3City gdzie ''wiestjujingu'' nie promujemy i gdyby nie to ze sam smigam AR po tuningu to bym sie nie pytal, ale jak chcecie moge wam pokazac ten caly "Projekt" bo to zwykle mitomanienie jest, stoi zle pomalowana ruina Alfy 155, fakt, zamocowane przez kowala pourywane "lambodors" sztuk 1 jest, fakt, pordzewiale metalowe felgi na lysych kapciach sa, fakt, i NIC WIECEJ!!!! warte to jest cale 300pln w porywach, wiec po co ten temat??? Gdzie ten tuning? Gdzie te modyfikacje? Woz zakurzony, stoi latami wiec co to za dowcip? Chcecie go zobaczyc w realu????????? a nie na face? stoi wrak a tu dziesiatki stron bajek, lata leca, co jest grane???? Moze mi ktos w temacie odpowiedziec??????????
Wreszcie jakieś konkrety, nie mogło być inaczej:D Dawaj fotki i temat do kosza:)
Juz po tych zaproszeniach na fb (dawno, dawno temu) wiedzialem, ze cos jest nie tak :D
Nie znam faceta, i nie chce poznac, nic do niego nie mam, ale promowanie i ciagle wklejanie produktow ze swojej? "firmy" szukanie wirtualnych znajomych poprzez reklame swojego konta na Face, nie wiem, zalenie sie czy chwalenie ile osob Lubi to???? ale co tu lubic? pordzewialy wypruty wrak ze szrotu, a wlasciwie sama rame i cudze wytwory wyobrazni co to on zrobil? zrobilby z autem gdyby... Jest to zwykla reklama pewnych produktow pod pozorem budowy democaru, i jest to po prostu zenada. I jaki "dealer" Fiata? Taki, drogi. autoryzowany, gdzie kilka roboczogodzin pracy jest wiecej warte niz ten caly podobno istniejacy silnik do 155? Czy diler ziola? Bo niby teraz wiele lat ciezkiego procesu sadowego o odszkodowanie za ten silnik tak? A w tzw. miedzyczasie tak jak przez ostatni rok zostaje nam Face, Yt, Nasz klasa czy ZAL. PL czy gdzie tam cd. tej bajki jest??????? A rdza ciagle glodna, to sie przyda kiedy bedziemy pisac ze woz tak specjalnie rdzawy, bo sie tyle kasy wydalo na profesionalny kwasowy tunning karoserii nie? Kiedy ktos sie w koncu ogarnie i wyrzuci ten temat do kosza czy raczej na szrot gdzie jego miejsce????????????? Wystarczy juz tego bajkopisania czy nie?
Na razie to puste słowa niewiele więcej warte niż teksty Kelban'a więc warto by było czymś konkretnym je poprzeć...
Nie żebym się czepiał, ale nie pierwszy raz tu widzę obrażanie innego użytkownika bez przedstawienia dowodów więc bylibyśmy wszyscy wdzięczni za jakieś foto...
Kolego obronco bajkopisarza, chcesz i masz, podaje Ci adres gdzie stoi ten pordzewialy wrak, wez ze soba kolegow zeby nie bylo na swiadkow, i konczymy te mitomanienie ok? Sprawdzamy po nr wlasciciela i wsio paniatno???? I nie pisz o obrazaniu jak ja pisze i faktach. To jak? Zaklad? Kto ma racje????? Ja to zalatwie w 1 dzien i masz foto bo widze ze Ci go brakuje od 2 lat istnienia tego tematu, rozumiem Cie wiec dlatego. To jak bedzie????????????????? Czekam!
Dlaczego Ty się tak bulwersujesz?
Po pierwsze, to jest mój pierwszy, no teraz już drugi post w tym temacie bo wcześniej mnie ta sprawa w ogóle nie obchodziła, jak i również nie mam konta na fb...
Po drugie chyba jesteś jakiś dziwny skoro myślisz, że ja będę jeździł setki km sprawdzać czyjąś wierzytelność...
Po trzecie nie bronię go tylko w cywilizowany sposób proszę o jakieś dowody...
A to jak wyrażasz swoją opinię świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie a ja nie zwykłem się wdawać w dyskusję z osobami jak Ty...
Wiem, że napiszesz tu pewnie jeszcze kilka postów, ale ja nie mam zamiaru już tu zaglądać a tym bardziej wdawać się z Tobą w jakąkolwiek dyskusję...
Więc nie wysilaj się, bo Ci żyłka pęknie....
Kolego SEJBR, sam odgrzebałeś starego kotleta i się bulwersujesz... Olej temat tak jak wszyscy, nawet sam założyciel tematu przestał się niecnie reklamować i już tu chyba nie zagląda... Sprawa umrze śmiercią naturalną. Dziękuję, do widzenia, cześć.
tak, ja tez nie mam o czym pisac z kolega ktory brak wiedzy nadrabia jakas zenada o poziomach i placzliwym spamem. daswidania :)
tak, nie bulwersuje sie tylko zapytalem sie normalnie jak to jest mozliwe ze wrak wozu i czyjes wytwory wyobrazni polaczone z lansowaniem sie na Fejsie daly w rezultacie temat z najwieksza chyba iloscia wyswietlen i komentow na naszym Forum? Jak mozna sie podniecac czyms co nie istnieje, a wystarczy podjechac na podworko warsztatowe gdzie woz gnije 2 lata ?????. Jestem tutaj nowy wiec stad moje pytanie, myslalem ze nie promujemy bajkopisarzy i ludzi ktorzy Alfe wysylaja na szrot? Jak dla mnie szkoda wozu ale wazniejsze jak widac bylo towarzystwo wzajemnej adoracji "zwiazane" z tym wyimaginowanym "tuningiem" ktore ciagnie ten temat. Pozdrawiam.
nie no :) niech temat zostanie :)
Bo lubię pokazywać znajomym jak sie poleruje zaciski miesiąc :P ( tylko po co ? ) a i lakieruje belkę tylną - jakby ktoś czołgał się pod samochód i go oglądał :P .
Tak , na uboczu szkoda tak właściciel tematu nabił nas w butelkę no i Alfy która by pewnie jeszcze komuś posłużyła
Pierwszy raz zaglądam tu i widze że "wiele sie dzieje"
popieram zdanie zonkil90 żebys wrzucil jakies foto na forum i wtedy zalatwione :)
Ale dobry bajer ma, niby silnik uszkodzony, niby go nie stać na nowy a z tego co pamiętam to w opisie koszt kupionych gratów oscylował w granicach 100kPLN. Kpina i tyle, ja bym ten temat zamknął a użyszkodnika zbanował.
nie wiem co gość miał na celu udzielając sie na tym forum...
odpowiedz jest banalnie prosta - darmowa reklama.
buhahaahah
ale mnie rozbawiły te dziecinady
darmowa reklama lol
czego darmowa reklama
sprzedaży opon ? sklepu internetowego którego nie ma?
boże to jest mega śmieszne że jakis zawistny i śmieszny człowieczek sie czepia
moje peinidze robie z nimi co chce
nie widze powodu dlaczego mam sie tłumaczyć dlaczego porjekt nie jest dokończony
nie jest bo nie jest serce do niego staciłęm jak mi silnik zepsuto i powidzino ze to nie ich wina a polskei sądownictwo jest opieszałe
to prawda wydałęm kupę pieniedzy
i co z tego ? Nie mam czasu przy tym siedzieć przez budowe tego auta zaniebdałem firmę i rodzinę auto sobie pewnei rok postoi i potem je sończe ale nie mam juz ciśnienia poporstu nie chce mi sie
pan tapicer tez ma wyjeb.... zresztą nie ma o co bić piany
a pan prowodyr buhahahah chcesz mnie oceniać? pokarz co osiągnełes a potem, pogadamy jednym tematem wprowadziłęm wieej nowośći do tego forum niż ty sam zwoim NOWYM zwistnym pisaniem głupot
"bo ci przeszkadza na ulicy? powiedz zabiore go i postawie w garażu ]]
nie mam czasu na ten samochód
nie mam siły sadzic sie z fiatem
nie mama dodatkowych 30.000 by dokończyć co zrepsuli
mam ochote go sóńczyć - kiedyś
mam chęc nim pojeździć
mam czas jak masz ochote zaprosić cie na piwo :) to sobie pogadamy
ass odpisano na post 3 rano - nie mam czasu nawet na to by sie wyspac
---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:09 ----------
jestem tu nowy no jestes
naszym forum oo włąsiciel sie znalazł
użytkownik od 156 mnie krytykuje no no no
i to jeszcze z 3 miasta
i to jeszcze ten z którym wtrz w trzarz sie widziałęm który mi powiedział że sie nie znam na samochodach
i jeszze samochód stoi 2 lata buhahahahahah do tapicera trafił w sierpniu 2011 więc 4 miesiace to 2 lata no ładnie
zresztą po co sie tłumacze ?
hmm
moze dlatego ze nie lubie krzykaczy i opowiadaczy bajek
a wam nalezy sie chyba troche prawdy
ci z was któzy sami przyjechali i ze mna w pocie czoła grzebali w alfie wiedza o czytm mówie :)
to jest nie do pojacie jak można napisać ze auto stoi 2 lata gdziec tam jak od lipca 2010 roku jest w nim gmerane
czyli od wykręcenia pierwszej srubki minęło 1 rok i 4 miesiace a ja tu słysze ze auto stoli 2 lata gdzieś pod płotem
ech szkoda słów
No to jest jak z nasza kadrą, chęci niby mają, grube pieniądze na to idą, a efekty prawie żadne :).
A ja tak to właśnie widzę.
Sklepu internetowego nie ma? - dziwne bo wpisując adres dostaje wynik i nie ma nic o jego zamknięciu. A wręcz przeciwnie - jest zdecydowanie częściej aktualizowany niż ten temat - a twierdzisz ze go nie ma.
Temat miał dotyczyć auta, a np. dostajemy info - do projektu przyłączył się DJ - oczywiscie towarzyszy temu nieodłączny link do FB. Na pytanie co Pan DJ będzie robił przy projekcie odpowiedzi brak, więc nie dziw się, że to wygląda bardziej jak reklama znajomego DJ niż realny opis postępu prac.
i włanie to jest to
ogladnie
nie myslenie
wszystko pobieznie
mówisz ze jest sklep fajnie spróbuj prze nigo coś kupic :P lol no dawaj stary skoro juz sprawdzięłs że jest to kupuj
a DJ jedne z naszych forumowiczów
przyszedł w kombinezonie i pomagał zreszta jak pozostai któzy zostali poprzednio wymienieni
macie 2 drogi
zaakceptować MOJ sposób pisania i to ze projekt do wiosny nie ruszy dalej i pozostawienie tematu dla tych co nie urodzili sie malkontentami i z szacunku do tych zcnych ludzi z którymi swietnie sie bawiłęm grzebiąc w tym aucie :)
lub skasujcie all - wow chcecie mnie ukarać - lol pisałem o tym tylko dlatego by kilku takich co chca mnijesz zmiany zrobić lub podobne widzili z czym to sie wiąże wiec pisałem dla forumowiczów nie dla siebie wieć jak skasujecie nieodczuję straty
a kiedys go dokończe
zrobie to nie dlatego że ktoś mi karze tylko bo mam na to ochote
i zrobie to wtedy kiedy wiem że robiaz to bede czerpał z tego radość
radość z bawienia sie w tuning
w tej chwili czas posiwecam rodzinie i firmie :) pozdrawiam
wszystkich a najbaziej tych z którymi mam kontakt na GG
chętnych do dyskusji zapraszam na piwo :) pogadamy pośmijemy sie Na to mam czas i chętnie sie spotkam :)
---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:29 ----------
oj efekty sa ukałd dolotowy zrobiony
samochód po kapitalny remoncie
sportowe tarcze i klocki
zciski w chromie
wygłuszony samochód
wycykowane zawiesznei
zawieszeniod koni włożone
zakonsewowany
car audio intslacja zrobiona
brak tylko:
tapicerki
silnika
prawda jest ze pieniadze włożone ale z zabawy w tuning nie ma pieniedzy i nie mozna za wszelka cene kończyc auta tylko po to bo ma sie takie marzenie
trzeba wyważy teraz jest czas by skupić sie n apracy odłozyć pieniadze na kupke i jak dostne nowy silnik i bedzie czs w miasiac zakończyć all :)
Czyli to jeden z tych sklepów, który jest do chwili gdy wpłacisz pieniądze a później znika?
Kelban Reaktywacja. Co za silnik chcesz nabyć (wyremontować) za 30kzł, czyżby Maserati 155? Idę po chipsy, zapowiada się druga tura lansu. :)
Zapomniałem....... ;( nici z oglądania, nie zarejestrowałem się na fejsie, ale może jak kupię oponę to zobaczę tą "żywą legendę" a może nie żywą.
Tak czy siak o korporacji się mówi........ i o to chodzi. Swoją drogą pompatyczna strasznie nazwa firmy, nie boisz się że unia Ci ją rozparceluje w ramach walki z globalizacją i monopolami?
BUHAHAHA panie Kelban, bajkopisarzu, takie bajki to opowiadaj oponom w swoim namiocie, a nie na Forum. U mnie krotko i w temacie - podasz sam gdzie woz podpiera plot i jego aktualne foty zeby wszyscy zobaczyli ten wiestuning czy raczej szrotowanie made by Kelban czy ja mam to zrobic??? Bo widzisz nie trafiles na goscia ktoremu wciskasz zeszloroczne wielosezonowki jako nowki zimowki, tylko kogos konkretnego. Wiec jak bedzie? Widze ze lubisz sie lansowac wiec dam Ci szanse - zamiast placzliwego spamu po prostu adres i foty ok? Moze dasz szanse Kolegom zeby sami zobaczyli i ocenili Twoj? samochod i przy okazji wyrobili sobie opinie na Twoj temat? Po co maja czytac nasze posty, chyba lepiej niech zobacza ten lansowoz, niech wiedza kto tu jest kim. Chyba to im sie nalezy po 2 latach czytania o wytworach czyjes wyobrazni? Adres i foty. Teraz. Albo chetnie Ci w tym pomoge :)
sam sobie swiadectwo wystawiasz
a najbardzij cieszy mnie twoja "anonimowość"
że ty mnie znasz i mozesz o mnie pisać a ja nie wiem im jesteś
pisz wiecej
:) moze dla tej lektury czesciej bede wpadał na forum
SEJBR kilkakrotnie już pisaliśmy że jeżeli masz takie zdjęcia to poprostu je wrzuć a kłótnia sie skonczy :)
Miales swoja szanse panie lansujacy sie oponiarzu, przeprosic Kolegow za robienie ich w ch..a, przyznac sie jak facet ze potraktowales Alfe gorszym wiestuningiem niz pajace z vw gruppen, i zakonczyc te zenade bo to juz nawet smieszne nie jest. Ale ok, widze trzeba Ci pomoc. Pomozemy. Poznajesz? http://img717.imageshack.us/img717/2...anzalpl.th.jpg http://img831.imageshack.us/img831/9...banzal2.th.jpg http://img3.imageshack.us/img3/5409/kelbanzal3.th.jpg http://img84.imageshack.us/img84/414/kelbanzal4.th.jpg Buda pordzewiala, jedne krzywe "lambo dorsy" super tuning w postaci szejkowskiego bialego dachu LAL!!!!! wyciety caly wydech- to jakis nowy trend? heble zgnile sie rozsypuja, motoru niet, pewnie pedaly stuningujesz zeby pedalowac i jechac? i to wszystko Ci sie udalo przez dwa lata zrobic z autka ktore jezdzilo i wygladalo? Chociaz bys mial troche wstydu i zalozylbys na te pordzewiale krzywe 14 czy co tam masz wieksze plastikowe kolpaki co by byl ladny efekt niskoprofilowek hahaha Normalnie zal.pl
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
A i jedyne co cie gniecie to moja anonimowosc??? Nie ze sie publicznie osmieszasz tylko to kto Ci w koncu te zabawe konczy? Wiec zebys nadazal masz w bonusie odemnie zdjecie mojej fury na moim koncie w imageshack. Jest tylko jedna taka Alfa w takim pakiecie i tym typie felg Maka w 3City a i pewnie w calym kraju wiec juz nie jestem no name dla Ciebie, no wybacz ze nie wpadlem na wymiane kol na zime, ale po tym jak traktujesz chyba swoj woz?/ a moze juz komornika/ az przykro myslec jak traktujesz inne autka. Jeszcze bys przykrecil 3 sruby w innym rozmiarze zamiast 5? albo bys pomontowal kwadratowe kola? Adres zalegania Twojego zlomu tez podac i kontakt do chlopakow z FIATa co to niby mieli jakis motor naprawiac?
i oto mamy dowód
niby mnie nie zna firmy nie zna a jak dokałdnei pisze mój samochód fotografuje
jest kilka mozliwości:
niezadowolony z konkurencji
klient któremu nie chewlismy wymienic opon bo miał łyse a koniecznie musiał ;p
lub inne jakolwiek ni ebede sie tym przejmował
osiagnełm co chciałem
żenada :)
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
by nie mógł nic zmienic