Strona 22 z 25 PierwszyPierwszy ... 1213141516171819202122232425 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 244

Temat: [155] Tunning [by Kelban]

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Żadnych konkretów od jakiegoś czasu tylko ciągłe zaproszenia na żenującego FB i przechwałki ile osób to lubi, czy co to za opcja tam jest. Zamiast tego zbędnego śmietnika wkleił byś kilka zdjęć z postępów prac bo na razie to robota przy tej Alfie jest rozdmuchana i nagłośniona do granic możliwości, nie wiem, może to ma być jakiś PR czy co.

Kelban
    Gość

Domyślnie

konkretów brak
    dlaczego ?\
    ponieważ delaer fiata zniszczył silnik w trakcie przegladu i sprawa ma zakonczenie w sądzie
    1. na nowy mnie nie stac
    2. nie widze powodu dlaczego to ja miałbym za niego płacic
    3. prace z tego powodu przerwane
    apropo fbooka - odpowiedziałem najlepiej jak umiałem a że sprawa jego dotyczyła dlatego o nim napisałem

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

A mozesz napisac cos wiecej w temacie zniszczenia silnika, oraz ktory to dealer?

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    A mozesz napisac cos wiecej w temacie zniszczenia silnika, oraz ktory to dealer?
    jak zaprosisz na fb 10 znajomych to się dowiesz
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał bobryt Zobacz post
    jak zaprosisz na fb 10 znajomych to się dowiesz
    Lubie to

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Panowie przepraszam ale co to Q..jest??? Dziesiatki stron bajkopisania, reklam wlasnej firmy, konkursow dla dzieci jak w Mc, portali spolecznosciowych i zdjec jakis produktow? Gdyby nie to ze tu chodzi o 3City gdzie ''wiestjujingu'' nie promujemy i gdyby nie to ze sam smigam AR po tuningu to bym sie nie pytal, ale jak chcecie moge wam pokazac ten caly "Projekt" bo to zwykle mitomanienie jest, stoi zle pomalowana ruina Alfy 155, fakt, zamocowane przez kowala pourywane "lambodors" sztuk 1 jest, fakt, pordzewiale metalowe felgi na lysych kapciach sa, fakt, i NIC WIECEJ!!!! warte to jest cale 300pln w porywach, wiec po co ten temat??? Gdzie ten tuning? Gdzie te modyfikacje? Woz zakurzony, stoi latami wiec co to za dowcip? Chcecie go zobaczyc w realu????????? a nie na face? stoi wrak a tu dziesiatki stron bajek, lata leca, co jest grane???? Moze mi ktos w temacie odpowiedziec??????????

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Wreszcie jakieś konkrety, nie mogło być inaczej Dawaj fotki i temat do kosza

Szułff
    Gość

Domyślnie

Juz po tych zaproszeniach na fb (dawno, dawno temu) wiedzialem, ze cos jest nie tak

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Nie znam faceta, i nie chce poznac, nic do niego nie mam, ale promowanie i ciagle wklejanie produktow ze swojej? "firmy" szukanie wirtualnych znajomych poprzez reklame swojego konta na Face, nie wiem, zalenie sie czy chwalenie ile osob Lubi to???? ale co tu lubic? pordzewialy wypruty wrak ze szrotu, a wlasciwie sama rame i cudze wytwory wyobrazni co to on zrobil? zrobilby z autem gdyby... Jest to zwykla reklama pewnych produktow pod pozorem budowy democaru, i jest to po prostu zenada. I jaki "dealer" Fiata? Taki, drogi. autoryzowany, gdzie kilka roboczogodzin pracy jest wiecej warte niz ten caly podobno istniejacy silnik do 155? Czy diler ziola? Bo niby teraz wiele lat ciezkiego procesu sadowego o odszkodowanie za ten silnik tak? A w tzw. miedzyczasie tak jak przez ostatni rok zostaje nam Face, Yt, Nasz klasa czy ZAL. PL czy gdzie tam cd. tej bajki jest??????? A rdza ciagle glodna, to sie przyda kiedy bedziemy pisac ze woz tak specjalnie rdzawy, bo sie tyle kasy wydalo na profesionalny kwasowy tunning karoserii nie? Kiedy ktos sie w koncu ogarnie i wyrzuci ten temat do kosza czy raczej na szrot gdzie jego miejsce????????????? Wystarczy juz tego bajkopisania czy nie?

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Na razie to puste słowa niewiele więcej warte niż teksty Kelban'a więc warto by było czymś konkretnym je poprzeć...
    Nie żebym się czepiał, ale nie pierwszy raz tu widzę obrażanie innego użytkownika bez przedstawienia dowodów więc bylibyśmy wszyscy wdzięczni za jakieś foto...