I KTO TO MÓWI!!! oj młodzi...
Printable View
swięte słowa firgloo !! Masz u mnie piwo ale niech to też dotyczy filmów kręconych po 23 :P
a tak wogóle jak się koncercik podobał? dla mnie chłopaki z RB staneli na wysokości zadania, i choć z początku publika była dość spokojna naprawdę świetnie impreza się rozkręciła!!!
Zlot rewelacja swietna organizacja bardzo zadowolony slavik z marzenka pozdrowienia dla piotrixa dzieki :)
Jak dla mnie koncert na 6.Nie jestem melomanem i nie chodzę na koncerty ale ten bardzo mi się podobał że nie wspomnę o oprawie świetlnej koncepcji bobryta.Bardzo fajne powiązanie wyszło:)
No to się zamelduję bo udało mi się wrócić w sobotę po północy. A tak późno bo tak nam się okolice spodobały, że i Bieszczady jeszcze zahaczyliśmy ;)
A ja byłem święcie przekonany że koncert jest w sobotę i czekałem jak głupi, w pt byliśmy za późno:(
Bobryt - żeś się nabiegał;)hehe - dobry kawałek w tle.
A teraz przyznawac sie kto jeszcze nie odkleił numerku z toru??
Scuderia - bo ja się bawię dobrze przy każdej muzyce - zresztą jak większość z forum (więc podpadasz)... A kitty to nie był w stanie się bawić dobrze (nogi by się splątały)...
Scuderia - a może wybierzesz się na Illusion w Spodku w Katowicach? :D Częstochowa będzie tam :D
fr33 - a czemu ty 164 po torze żeś nie przegonił??
No tak sie jakos zlozylo, że jeszcze sie woził do tego weekendu:P
U mnie jeszcze trochę powisi na oknie bo teraz Alfa na kołkach stoi, malują się zaciski i sprawdza się zawieszenie bo po torowych wariacjach coś stukać zaczęło. bobryt że też Ci się chciało tyle biegać z tym aparatem, filmik dobry przynajmniej są na nim prawie wszystkie nasze Alfy
Ja jeszcze nie odkleiłem :P
Foty ode mnie:
https://picasaweb.google.com/1007785...eat=directlink
Czekam aż Krawat założy białe rękawiczki - i nie mówię tu o robieniu za szofera, tylko o skrytej opcji techno-discopolowej :D
A Torwar musi być zaliczony obowiązkowo i namawiam wszystkich do tego :)
---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ----------
jak to nie był, na zlocie się bawiłem świetnie :D
Tomi ładne zdjęcia :)
@Fiergloo:
Niestety nie było mnie, musiałem odsprzedać moje miejsce czego żałuję.
Nie wiem jak podsumowała bo nie umiem tego znaleźć. Poza tym chyba jeden jego mość nie oznacza wszystkich?Cytat:
Jak się pojawiła jedna fotka z integracji, a dokładniej jednego jegomościa co się niszczył dzien w dzień to nasza forumowa Pani ANN to podsumowała....
A na przykładzie kolegi, który napisał wyżej i dołączył galerię to jednaj jak się chce to można :)
Przyłączam się do pozytywnych ocen i podziękowań dla organizatorów zlotu. Były pewne małe niedociągnięcia ale ogarnąć taką imprezę łatwo nie jest, więc ogólnie oceniam bardzo dobrze. Zawsze można było o wszystko dopytać i zaczerpnąć potrzebnych informacji.
Temat to wrażenia ze zlotu:
+ super zabawa na rajdzie terenowym z odnajdywaniem określonych punków i oglądaniem miejsc, o które normalnie pewnie byśmy nie zahaczyli
+ możliwość przetestowania auta na torze
+ możliwość zmierzenia auta na hamowni
+ możliwość poznania nowych osób, obejrzenia interesujących aut
+ kilka dni bez myślenia o pracy itp.
- część osób chyba pomyliła kluby bo wyglądali jak członkowie klubu alkoholików
moja 164 to typowy tapczan .. na tor się nie nadaje (miękka zawiecha, opony na profilu 65).. mam w planach 33, która będzie przygotowana na takie okazje ale ciiiiiii....
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
wydaje Ci się ;)
Chodziło mi o zachowanie a nie ilość spożywanego alkoholu bo tego akurat mało oglądałem. Aczkolwiek widząc buszujących w trawie (czyt. śpiących) można wnioskować, że byli po nocy bardzo zmęczeni :). Mnie to trochę zniesmaczyło i tyle.
A ja mam wersje z regulowanym zawiasem;):D:D:D:D
Oj źle mi się klikło - fr33 to do Twojego posta.
Wrzucam i Ja trochę zdjęć http://profile.imageshack.us/user/biszii/
Biszi - fajne fotki :)
Xofer - jak się moje zużyją to wrzucam z wersji QV, regulowane .. fajnie się śmiga na "sport" :)
http://img695.imageshack.us/img695/7825/sh100218.th.jpg
Tutaj doskonale widać jak Alfiści sobie pomagali :D :D :D