to gdzie to juz na was sie zdaje bo ja Kępna nie znam:) więc fajnie by było jakby ktos wyjechał po nas:) postaram sie dotrzec ale nic nie obiecuje za tydzien bede wiedzial cos wiecej:)
Printable View
to gdzie to juz na was sie zdaje bo ja Kępna nie znam:) więc fajnie by było jakby ktos wyjechał po nas:) postaram sie dotrzec ale nic nie obiecuje za tydzien bede wiedzial cos wiecej:)
Czerwona torebka jest praktycznie od razu na wjeździe do Kępna, na dużym placu, za stacją BP, a obok McDonalda, także łatwo i szybko traficie :)
aha no to powinniśmy trafić:)
I z tego co zauważyłem parking tam jest pprawie zawsze pusty, więc można foty cyknąć i pojść do MCdonalda;)
To co panowie 19 styczeń godzina 14 ?
pasuje
Kur.. ja nie wiem czy mi czasem robota dodatkowa nie wypadnie, ale postaram się jakoś wykręcić i w jakiś inny dzień do roboty iść, a nie w sobotę.
19 styczeń, godz.14.00 - zapisane, zaklepane, zarezerwowane :)
Nikodem, a kiedy planujecie najbliższe morsowanie?:P
W ostrowie co niedzielę o 12 się 'morsuja'
To co może jakaś wstępna lista: :)
1. maciekm88
2. JoRdaNnNnN-166
3. Raku
4. michalosw
5. RoBeRt 147
za dużo to nas nie ma:( no ale nie liczy się ilość tylko jakość :P
a ja mam pytanie czy bedziecie ze swoimi Lady??:) bo nie wiem czy mojej sie pytac czy w ogole chce jechac??:)
moja Lady nr 1- czyli Alfa, oczywiście że z nią:p
ledy nr 2- czyli żona. raz ją wziąłem i marudziła cały czas, więc już jej nie biorę:) Ale jak Ty weźmiesz swoją panią to chętnie również z nią się spotkamy;)
nie no nie będę jej brał w takim razie jak nie będzie miała jakiegoś towarzystwa tej samej płci hehe ale z dwiema nogami a nie czterema kołami hehe bo też będzie marudziła:) za 2 tyg na 18'stke idziemy do jej kuzynki to się rozerwiemy mam nadzieje:)
ja tydzień temu na weselu byłem...też się "rozerwałem" ;)%
i jak zwykle...170 osób na weselu i tylko jedna alfa na parkingu:)
Zgadza się, bardzo miłe uczucie;) U mnie w "firmie" pracuje 700osób i na służbowym parkingu również zawsze stoi tylko moja alfa:)
19.01? Będę! :)
bravo!;)
1. maciekm88
2. JoRdaNnNnN-166
3. Raku
4. michalosw
5. RoBeRt 1476. oleksy00
Mati171, a co z Tobą? wpadniesz?
Raku, Ty swoja ekipę ogarniesz którą miałeś ostatnio zabrać?
Gdzie Wy wszyscy pracujecie że nawet w sobotę musicie tyrać:P
sa takie firmy ale ja z takiej ucieklem:) teraz jestem w pracy i lapka mam wyciagnietego i jak program mi idzie to sobie siedze:)
Mati postaraj sie:) aha a jak tam zawiecha sie sprawuje? na zbieznosci byles sprawdzic?
aaa wczoraj bylem pod wrockim zawies farbe i lakier na felgi zdecydowalalem sie na srebrny metalik z grubym ziarnem i dowiedzialem sie ze nic kasy nie wezma ode mnie:) wiec dobra flaszke bedzie trzeba kupic i jechac wypic:D:D
no ja nie tylko w soboty ale również niedziele święta wigilia... no i szkoda gadać:/
zawiecha sprawuje się idealnie bez porównania z tym co było wcześniej:) zbieżność ustawiłem byłem na odolanowskiej i teraz to jest dopiero git:) Ja dzisiaj fele odebrałem jeszcze tylko jakieś oponki musze kupić i można się lansować:P hehe
maciekm88 załatwił byś kolegom pożądaną prace to by nie musieli pracować sobotami i niedzielami :D
kolega, który miał ze mna jechać niestety nie przyjedzie bo jedzie na studia :(
ja mam Micheline Energy 185/65/15 komplet na sprzedaz jak cos:) DOTa nie pamietam i chyba jakos kolo 5mm beda mialy
Michał, wcale nie jest tak kolorowo jak się może wydawać...swoją drogą to już wrócił bym do pracy, trochę się stęskniłem:P a tu jeszcze 2 tygodnie wolnego;)
Ja mam nadzieję że ostatni sezon będę się bujał latem na 15stkach...szkoda mi trochę sprzedawać opony, bo nowe kupiłem. Jakieś 17stki może za rok wejdą.
Jak by ktoś chciał poznać historię mojej alfy w moich rękach: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tic_verde.html
Napiszę do tych znanych mi kępińskich alf, może przyjadą, a ja nie wiem czy dam radę przez pracę wpaść :(
Najwyżej zamiast do mc donalda pojedziemy do castello:P albo służbówką do nas na chwilę podjedziesz:P
Tak też może być :D
Robimy jakiś kulig na spocie, sanki zabierać ?:P albo chociaż ognisko z kiełbaskami ?:) co wy na to ?
z tym kuligiem to raczej ciężko będzie;) ale ognisko...dobry pomysł, tylko teraz pytanie gdzie... Przemo, masz jakiś pomysł?
http://weekendfm.pl/?n=43042&-kwinte...autokobiecosci
polecam posłuchać
no zimowe ognisko hehe mrozy zapowiadaja na weekend to bysmy sie ogrzali:) heh tylko jakies miejsce... nie wiem nie znam tych rejonow;/
Obczailiście już jakieś miejsce na ognisko? bo nie wiem czy załatwiać kijki to smażenia kiełbaski :P
wg mnie dobrym miejscem był by jakiś zajazd/parking leśny tam gdzie są stoliki i ławki do siedzenia :)
heh parking leśny i ognisko? hehe aż tak bym się chciał się ogrzać;p jakaś polanka albo gdzies na uboczu jakieś miejsce gdzie autami można by stanąć jeszcze:)
A do której w razie czego macie czas? Bo o 17 przyjaciel robi ognicho....grzane piwko, wódeczka, dziewczyny :D a później kulig ;)
Jak coś, to mogę go spytać czy mogli byśmy wpaść, myślę że nie było by żadnego problemu.
no ja moge byc gdzies do 20-21 bo w niedziele na 8 na uczelnie heh i zaliczenie a moze 2 zaliczenia... hehe
Ja mam czas nie ograniczony :D
spoko, jutro dam znać co z tym ogniskiem
Jaaa jak coś do 17.00 to muszę być w domu :P Ale od 14.00 naturalnie będę :)
mati171 udało ci się załatwić wolne ? :)