na wszelki wypadek wrzuce namiot do bagaznika ;)
Printable View
na wszelki wypadek wrzuce namiot do bagaznika ;)
Pierwszy post zaktualizowany!
Przypominam również o zbiórce zabawek edukacyjnych oraz materiałów plastycznych dla podopiecznych fundacji Dr Clown z Opola.
Ok, będę blokował :D W tamtym roku dość dobrze mi wyszło, muszę mieć tylko jakieś flagi :D
....
Hooppsaa
Szanowni uczestnicy zlotu w związku z tym iż musimy podać ostateczną ilość miejsc noclegowych prosimy o jak najszybsze zapisanie się ,jeżeli jest ktoś jeszcze zdecydowany.W związku z tym iż jak wcześniej było pisane jakaś wsza zapisała się podając nick kolegi cobrettiego mamy wolne zarezerwowane dwie miejscówki.Więc może zjednoczmy siły i poszukajmy jeszcze jednej pewnej pary.
I przypominam o końcowych wpłatach.
UWAGA!!!
Osoby , które planują przyjazd na samą sobotę- bez noclegu, proszone są o wpisywanie się na listę.
Pozwoli to uniknąć zamieszania związanego z wjazdem na Rynek i sprawami żywieniowymi :)
.....
:hello::hello::hello:
Co taka wesołą :) zgarniaj jeszcze kogoś z Żywca jakąś znajomą :)
A bo mi dziś bardzo wesoło:beer: Przyjadę z mężem.
Pozdrowionka .
To przyjedz z mężem i jakimiś znajomymi auto macie duże :) zmieszczą się:) AAAA wesoło no pięknie pięknie to po tylu browarkach ;)
ja byłbym chętny było by nas 2 osoby dorosłe + psina + 2 dzieci 16-17 lat. mam pytanie czy dało by się zmieścic dzieciory? i jaki koszt dwojki nieletnich? dzieciory mogłyby spać na materacach w pokoju? (dziewczyna z chłopakiem wiec wiecie trzeba mieć ich na oku:) osobny pokój nie wchodzi w gre i namiot również (zasada ograniczonego zaufania)
Dostaniecie domek 3 -osobowy:) znaczy sie z 3 łóżkami.
Jak myślę to mnie głowa boli :)
Lista wpłat zaktualizowana w pierwszym poście :)
Z wielką przyjemnością chciałem ogłosić iż dzięki dwojgu organizatorom naszego zlotu (tj. Hannah, Kolaś i b.piotrus)Zakłady Przemysłu Cukierniczego "Otmuchów" S.A., przekażą słodycze dla podopiecznych fundacji Dr Clown. Mam nadzieję, że zlotowicze również staną na wysokości zadania i wspomogą fundację :)
co się martwisz na zapas, najwyżej Ty będziesz spał z dziewczyną a żona z chłopakiem :D (tylko kurna pies poszkodowany bo sam) ... nic się nie przejmuj, wypełniaj formularz zgłoszeniowy i bawimy się razem za dwa tygodnie.... (a impreza będzie przednia) jak Wam Kolaś "trójkę" da, to spokojnie się wyśpicie... łóżka duże, więc się zmieścisz z żonką na jednym a młodzi na pozostałych dwóch....(ja tak właśnie miałem w zeszłym roku, niby trójka, ale były dwa tapczany i wersalka)
No i pokój sie właśnie zapełnil.Skład rewelacyjny :)Frekwencja ładna.
Magiczna 50 przekroczona:).Już sobie wyobrażam 26 Alf na Rynku w Opolu hmmmm
....
- - - Updated - - -
Alfaholicy to nie tylko pasjonaci motoryzacji, ale także ludzie, którym nie jest obojętny los innych. W związku z tym nawiązaliśmy współpracę z fundacją Dr Clown z Opola i na jej rzecz w trakcie zlotu przeprowadzimy zbiórkę zabawek edukacyjnych,puzzli,układanek, książeczek i artykułów plastycznych. Wszystkie one zostaną przekazane do opolskich szpitali i ośrodków, aby mali ludzie również mogli miło spędzić czas - tak jak my podczas zlotu! Więcej informacji o fundacji i jej podopiecznych znajdziecie tutaj: http://www.drclown.pl/index.php
....
I bardzo dobrze :)....oj jeszcze:)
UWAGA!!!
Osoby , które planują przyjazd na samą sobotę- bez noclegu, proszone są o wpisywanie się na listę.
Pozwoli to uniknąć zamieszania związanego z wjazdem na Rynek i sprawami żywieniowymi :)
uwaga!!!
Wszyscy kibice ( nie kibice również :) będą mieli możliwość obejrzenia meczu Polska - Czechy na sali klubowej ośrodka, co prawda nie na telebimie ale myślę że 40" będzie satysfakcjonujące, zwłaszcza, że piwo podają na miejscu.
.... no to impreza integracyjna zamieni się w darcie japy przed ekranem.... :D
Cóż to zmiana nastawienia? Czyżby ktoś jeszcze oprócz mojej osoby interesował się Euro? Szkoda że tak późno okazało się to oczywiste :-(
Nie Sławku nikt więcej nie pytał i nie chodzi o zmianę nastawienia, a o fakt, iż z garstki chętnych zrobiła się fajna grupa i można pewne rzeczy ponegocjować z właścicielem ośrodka, ponieważ będziemy jedyni na terenie. I zupełnie nie wiem czemu późno?
Wyobraz sobie ze TYLKO Ty chciałes a ze szef osrodka bedzie ogladał to sie załapiesz też.Inni przyjeżdzają na zlot nie na mecz.Akurat to że pózno nie robi nikomu różnicy bo nikt tam na mecz nie przyjeżdża tylko na zlot,wiec nie wiem o co kaman.A nastawienie takie jak było jest ciągle czyli ZLOT ZLOT ZLOT.Lepiej pózno niż wcale powiedziała babcia spózniając sie na pociag.
mnie tam mecz pasuje też bardzo :D
a ja tam jadę posiedzieć z Wami przy ognisku, piwku czy po prostu na dupie... i mam zamiar miło spędzić wieczór a nie w TV się gapić....