już wiem czemu chcesz dać auto na glebę, też bym chciał schować takie dupiate koła :/
on pisał o oryginalnych 'telefonach' a nie o tym czymś udającym koła
przepraszam wszystkich czytających, ale inaczej nie da się tego opisać
Printable View
już wiem czemu chcesz dać auto na glebę, też bym chciał schować takie dupiate koła :/
on pisał o oryginalnych 'telefonach' a nie o tym czymś udającym koła
przepraszam wszystkich czytających, ale inaczej nie da się tego opisać
kazdy wyznaje swoj styl, co wolisz? telefony co kazdy ma czy jakies inne fikusne felgi. JA zalozylem parabole bo jako jedyne widza mi sie w tym aucie i tak zostanie ewentualnie bbs lm. wyznajemy inna szkole i tyle
Nie chce ani podnosić ciśnienia w temacie ale też jestem zdania ,że jakbym miał jezdzić na oryginalnych felgach alfowskich ( za wyjątkiem szprych z GT ) to wolałbym założyć kołpaki na stalówki bo za tańsze pieniądze byłby tak samo mizerny efekt . Jedyna opcja dla mnie to telefony na zime . Wiadomo kwestia gustu . Ja wybrałem Alfę żeby mieć auto inne niż wszystkie ( mimo 99% negatywnych opinii ) no i felgi też chce mieć inne niż 99% właścicieli Alf... Choć mi osobiscie te fele ala Porsche do GTV-ki nie pasują wogóle ( moje zdanie , może na glebie by wyglądało lepiej niż na terenowej GTV :) ) Ale nie da się ukryć ,że to pewnie jedyna GTV-ka w Polsce na takich felgach ... Więc nie burzmy się o odmienne "orientacje":)...Każdy lubi to co lubi ..Ja jestem zwolennikiem indywidualnego stylu .
Nowy 24 Twoja GTV jak rozumie czesto widze na Arki ? ;) Bo bywam tam prawie dzien w dzien u dziewczyny :)
nie da się ukryć, on tam mieszka :P
łohohoho dawno tu nie zaglądałem. Grono alf w btm'iu rośnie, więc może trza by się wkońcu na jakiegoś spota umówić większą grupą.
Z ciekawostek to chciałbym powiedzieć, że w grudniu będąc w malezji widziałem 156 v6 !! zacna bestia pośród protonów i innego szajsu - niestety nie zdążyłem cyknąć fotki.
Witam koledzy :)
Nie z Bytomia, ale dzięki nowej autostradzie (A1)
to można powiedzieć, że z okolic.
Mieszkam nieopodal lotniska w Pyrzowicach.
zlot grilowy to na ajsce można by zrobić na wiosna :D
miejsca nie brakuje :D
Ja jestem też za zlotem na wiosne bo jakoś ta pogoda nie bardzo skłania do marznięcia . No chyba ,że będziemy okupować jakiś MCdonald czy inny fast@junkfood .
PS. LUKASCOM1 a mieszkasz gdzieś w okolicach ul. Wolności w tych Pyrzowicach???
Nazar, wreszcie ruszyłeś auto i odkopałeś je z zaspy :P już myślałem, że ktoś tam zwozi śnieg, bo taka kupa była ;)
działa Ci tylna wycieraczka? często widzę, jak jest zatrzymana 'gdzieś w pół szyby'
Heja ... Bytom scisłe centrum wita ... 147 czarna od dwóch miesięcy bytomskie szosy zamiata pozdro
- - - Updated - - -
Nazar dzięki za zaproszenie ... z pod T... hehe
No Panowie z Bytomiskich terenów działać z wizytówkami dalej. Grono się poszerza . Jak przyjdzie do spotu / grilla wiosennego na Kopcu to zajmiemy duży parking bo na małym już się nie pomieścimy:D
A moze by tak przez zime w Agorze w podziemnym troche halasu narobic ? :P
monitoring mają i cały czas chodzi ochrona, więc 'hałas' skończyć się może szybszym niż się to Wam wydaje przyjazdem policji i zamknięte szlabany wyjazdowe
To dupa zbita :mad:
pod Ikeą w K-ce koledzy pogonili się autami niecałe 3 minuty i już na nich czekała ochrona przy wyjeździe
Moze jak wezwa policje to przyjada Ci w 159 i sie dolacza ;)
Sorka ja jestem jak niedziwiedz - w zime z nory nie wyłażę:) Bo chyba ,że macie jakąś "ciepłą" miejscówe. Do wiosny niedaleko :) .
no jasne, jakiś fajny lokal i możemy posiedzieć i pogadać, też się na to piszę
Jakby się udało coś ogarnąć, to jestem za, można by się w końcu poznać. Bytom nie jest zaś taki wielki:)
Trzeba wymyślić taki lokal co by dało się pod oknami auta na widoku zostawić ( coś jak MC Donald na 3 stawach w czwartkowe GO SPORT'y ) . Bo w sumie piwkowanie odpada więc ,żeby nie siedzieć na krzywe ryje to jakieś jadło by wpadło:) .... Chyba ,że MC Drive w Chorzowie zaraz za TESCO bo tam jest troche miejsca pod oknami .
spokojnie, obmyślam już wszystko, tylko lokal odpowiedni muszę znaleźć ;) też myślałem, że chcielibyście mieć oko na fury, a takich miejsc jest mało
o McD myślę na koniec, coś lepszego nam trzeba :D
Spoko to na pierwszy strzał taki pomysł . No co do "oka na fury" to owszem bo to wkońcu spot Alfaholików :) Co do piwkowania to też idzie tyle ,że wasze niewiasty wezcie ze sobą co by drivera mieć i będzie wesoło:) . No to dawać z propozycjami .
na pierwszą propozycję chciałem rzucić Zajazd Myśliwski w Piekarach Śl.
jest ładnie i z tego co pamiętam, to przystępnie :P a kto będzie chciał, to może sobie kierowniczkę załatwić i piwko wypić
parking pomieści kilkanaście aut bez problemu, więc każdy może przyjechać
No to moja propozycja w rodzimych stronach . Chłopaki każdy z was powinien pamiętać jeden z lepszych i pierwszych okolicznych"leśnych" zajazdów - POD DĘBEM . Ja właśnie sobie przypomniałem bo za dziecka tam z rodzicami się jeżdziło i fajnie w lasku , mimo ,że wiele się zmieniło w wystroju to myśle ,że to kolejna zajefajna lokacja i na piwko i na grila z parkingiem na 200 aut . http://www.zajazd-poddebem.pl
dla mnie ten lokal stracił swój urok lata temu, teraz to jest moloch na wesela itp, ale za to dużo miejsca do parkowania i posiedzenia i w Bytomiu ;)
Jak opadną sniegi to podjade zorientować się na żywo w sytuacji "Pod Dębem " a potem możemy działać . W sumie kupe lat tam nie byłem i z chęcią zerkne.
jedź teraz, bokiem polatasz po parkingu jak pusto będzie :P
co do terminu, może by ktoś zaproponował jakieś dwie, może trzy daty i się opowiemy
mnie nie pasuje 9 lutego, tu odpadam na bank i od razu piszę, inne weekendowe dni mogą być póki co
Ja się piszę, tylko najlepiej jak byśmy się zgadali tak tydzień a najlepiej dwa wcześniej, wtedy nie zaplanuje żadnego naprawiania alfiszona.
Heheh z tym lataniem bokiem to nie tym autem . Niema RWD to niema zabawy . Po drugie jak robiłem zawias i zobaczyłem jak "grube" są wachacze poprzeczne to ci powiem ,że lepiej podczas "latania bokiem" w nic nie przytrzeć bo się połamią jak zapałki . Co do terminu to mi obojętnie byle nie sypało śniegiem ,żeby ten spot jakoś wyglądał:)
To moze warto poczekac na pierwsze "cieplo" ?
I co tak Bytom zamilkl?! :rolleyes:
zima, to nie ma co się odzywać, jak innym się nie chce bytomskiego spota robić :P
To chyba Chorzowki będzie musiał zrobić tego Bytomskiego spota :D