SCHNNAZZI- Masz soczewki ode mnie, również bez homologacji,a boisz się tylnych założyć bez homologacji? Eeeeee :D Nie wierzę.
Wydaje mi się, że z przednimi jest o wiele gorzej, jeżeli chodzi o te sprawy.
Printable View
Tu masz całą klapę z lampami za 100zł :D Zadzwoń do gościa, że dajesz połowę kwoty za same lampy i tyle :D
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-kla...744351915.html
Proxim no trochę masz racji. Tylko, że te soczewki tak bardzo się nie rzucają w oczy dzięki black look, nieliczni je widzą :) a Ledy w PL to rarytas i mało aut ich ma. Cholernie przykuwają wzrok szczególnie piesków ;/ miałem dwie kontrole to na lampy nawet nie patrzyli, tylko na ściemę szyb od razu. Heh nie wiem może jak kilku chłopaków pojeździ i ktoś będzie miał kontrolę to niech się podzieli uwagami... :) czy przyczepili się pieski czy może nawet nie zauważyli. Ale sam pomysł takich świateł jest po prostu genialny :D i na pewno auto wygląda od razu na 5lat młodsze :)
Ja jeżdżę już trochę, był już nawet pościg za mną :D Mandat oczywiście itd, na lampy popatrzyli, pooglądali. Mówię, że bixenon to była opcja, uwierzyli. Klosze mam DC, więc się nie czepiali.
Na tylne popatrzyli- i mówią- Ooooo, jakie ładne :D
I tyle. Oprócz mandatu oczywiście. No ale to za inne przewinienie.
Ja tylko dlatego się tak nie spuszczam nad tymi lampami tylnymi, że rzadko mam okazję widywać je w ruchu. Tak naprawdę, to tylko raz widziałem. Ale zawsze jak przesiadam się z firmowego, to zapalam auto i włączam światła. Widok jest po prostu SPECTACULARE!!!!
Polecam wszystkim
Weź nie zachęcaj ;/ ... bo w końcu kupię je.
- - - Updated - - -
A da radę zrobić je na moich lexusach? Wiesz jakie mam z tyłu....
- - - Updated - - -
Dla przypomnienia :)
Myślę, że się da, ale to bardziej pytanie do Mibimibi ;)
No to poczekamy na jego odp :) myślę ze na takich białych jeszcze lepiej by to wyglądało.. ale kwestia gustu.
Na lexusach nie da rady. Poprostu nie da się ich rozebrać nie uszkadzając ich. Specjalnie kupiłem je i jestem 200 w plecy. No cóż, jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedzieć. Poza tym z zewnątrz mogą się podobać ,ale środka nie da się przerobić ze względu na brak miejsca na cokolwiek.
Ale na myśli masz konkretnie "lexusy"? (z wypukłymi bańkami na kloszach) Bo INPRO to kopia standardowej lampy tylko klosz jest przezroczysty. Cała reszta dokładnie tak samo jak w oryginale z wyjątkiem kolorowych wkładek w lampy do barwienia żarówek.
Więc jeśli coś wlazło w zwykłe lampy to wlezie i w INPRO.
Tylko pytanie: jak wygląda twoje dzieło - bo przez przezroczyste klosze będzie wszystko widać. Więc albo musi to wyglądać dobrze samoistnie albo trzeba maskować to czego widać być nie powinno.
Stąd moje wcześniejsze zapytanie o foty "bebechów" - bo jeśli nie "wyglądają" to w przypadku INPRO można sobie dać spokój z przeróbką.
sokół tak to ja w takim razie mam INPRO :) Podpinam się pod pytanie kolegi. Bo nie chciałbym takich lamp wyrzucać. Fajnie wyglądają, a na LEDach wyglądałyby jeszcze lepiej :)
Jeżeli jest jak piszesz to damy radę. Ja pisałem o "lexusach" takich jak na allegro.
tak na marginesie to jest ktos na forum kto robi xenony lub bixenony do alfy 156 przed liftem??
Proxim@Ar
Jestem ;)
Dziś coś mnie naszło, tak ładnie Alfa na zakupach wyglądała, że pstryknąłem parę fotek. Co prawda telefonem, no ale zawsze coś ;)
Kusisz, ale i tak kupie po nowym roku.
Co to za kuku się stało w prawy bok z tyłu? :(
Aaa, zazdraszczam felgów i lampów z tyłu - bo z przodu już mam takie zarąbiste :D
No bixenonu to nie mam :D Ale kto wie, może w kolejnej Alfie się do Ciebie po takie zgłoszę :D a tam bikolorem, nie ma źle :) ładnie się prezentuje Alfinka ;) A to po prostu specjalnie dałeś się zaatakować słupkowi :D Żeby pretekst na nowy zderzak był :D
Ładne.
Na zdjęciach wyglądają, jakby niepełne były i słabo świeciły, ale w rzeczywistości jest super ;)
trzeba wierzyć na słowo :)
Mogę spróbować. Na ten czs musiałbym Ci posłać moje lampy, aż będą gotowe twoje bo takich nie mam.
jak chcesz to daj na priv.
Poszedł PW :)
Chyba prawie na pewno w następnej Alfe coś takiego zamontuję :)
A ja będę monotematyczny i zapytam co z poliftem?
Niestety trzeba będzie na nie jeszcze ciut poczekać.
Ciut ile? Bo lada moment przyjdzie zderzak z AutoDS i lampy byłyby zwieńczeniem dzieła jakim będzie nowy tyłeczek Belli.
Być może w przyszłym tygodniu, na weekend będzie więcej czasu. Na to liczę ;)
Może na gwiazdkę będę mógł sobie takie kupić. O ile już będą ;)
Jak będa jakies zapisy an te lampy to ja bym mozę podesłał swoje czarne do takiej modyfikacji;p
Ogarneliscie może już te ledy w 147??
A może wpłacę jakąś zaliczkę, to może coś się ruszy?
Też byłbym chetny na polift :) mam jedne z pierwszysch soczewek Proxima to czemu by i ledow na tyl nie zalozyc :)
Czyli mam rozumieć, że soczewki dobrze służą? :D Postaram się pospieszyć kolegę z poliftami, będę u niego w przyszłym tygodniu, to pogadam.
Jak narazie hulaja az milo :) mialem zdjecia podeslac ale jakos nigdy czasu nie staczylo podesle jak dostane tylne lampki wiec spieszta sie pany :)
Wyslano z HTC Desire Z