Wow na zlocie same 156. Może się w końcu odważę, oraz znajdę troche czasu i na następne spotkanie podjade. 147 świeżo po lakierniku to można się chwalić.
Pozdrawiam.
Printable View
Wow na zlocie same 156. Może się w końcu odważę, oraz znajdę troche czasu i na następne spotkanie podjade. 147 świeżo po lakierniku to można się chwalić.
Pozdrawiam.
no jak by nie patrzec założyłes temat a jeszcze cie chyba nie było
no to w takim razie czas nas odwiedzic :D
ja na 100 % bede
Ja raczej tysz:)
Panowie zorganizujcie jakąś miejscówkę gdzie można byłoby się spotkać i później w większym gronie wjechać na lotnisko :)
a co do miejsca spotkania to moze w okonku. 14 km od wilczych lasek?? tylko dla ludzi z zachodniopomorskiego to nie po drodze
no mozna tak zrobic i potem wjechac wieksza grupa na lotnisko, tylko gdzie dokładnie sie zbierzemy, bo nie wiem czy jest tam takie miejsce na kilkanascie aut
mozemy sie spotkac na zjezdzie z trasy na koszalin, a reszta jak zawsze parking przed jastrowiem kazdy wie gdzie ?
ja nie wiem gdzie. koło czego ten parking jest??
to kiedy ta impreza
12.05.2013r. godz. 10:00
ja proponuje sie spotkac o 9 na parkingu przed jastrowiem dla jadacych od strony piły i wałcza ,a z reszta spotakmy sie o 9.30 na zjezdzie na wilcze laski
Załącznik 97320to ten co nie lubi szprych :), w niedziele proponuje spotkanko o 15 slavol i dawid potwierdzili przybycie kto jeszcze ?
a gdzie sie spotykamy??
a dziewczyna sie troche zle czuła a po za tym czekał juz na mnie obiad w domu, ale teraz w niedziele bede z nia
napewno
Widocznie kobita znowu nie najlepiej się czuła ;)
przepraszam bardzo za moja nieobecnosc, ale problemy techniczne mnie zatrzymały, a dokładnie awaria sprzęgła ( chyba), bo biegi wchodza mi z trudnoscia, a jedynka i wsteczny to juz całkiem ciezko jest wbic na uruchomionym silniku, na zgaszonym aucie wszystko działa
tak, wstepnie powiedział ze moze byc to wysprzeglik, ale sam nie jest pewien jeszcze
- - - Updated - - -
moze wy spotkaliscie sie z takim czyms?? bo nie chciałbym wymieniac całego sprzegła
napisz do impulsa nie wiem czy ci od razu napisze albo slavola http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...glika_jtd.html
jak coś to dzwon jestem pod telefonem;p 667-758-481