Rybak benzyna będzie droższa czemu tak twierdzisz?
Printable View
w F30 320d niema juz 184KM,tylko jest 190KM i 7,2 do 100kmh.Z drugiej strony mam nadzieje ze wyjdzie cos z 6 garami bo konkurencja np BMW ma 335d o mocy 313KM i 340i o mocy 326KM-a te juz w serii robia ponizej 5 sekund,mercedes tak samo.O ceny sie nie martwcie alfy beda tansze od odpowiednikow np audi.Druga sprawa w klasie premium jest inaczej zeby kupic np fajnie wygladajaca C-klase czy serie 3 z przyzwoitym silnikiem trzeba wydac ponad 200tys.Tam za wszystko sie doplaca.
Giulia nie ma w ofercie odpowiednika 2.2 150km,tak wiec 200 km bedzie drozsze sila rzeczy,ale nie sadze by strasznie, stad obstawiam + 5 tys w stosunku do najslabszego diesla. Chyba,ze faktycznie wyjdzie tylko w automacie,wowczas min + 10 tys od 2.2 150.
W premium za wszystko placisz,ale przynajmniej skonfigurujesz auto pod siebie,bez ograniczajacych,durnych pakietow zaleznych od wersji.
Ja myślę, że FCA robił badania marketingowe i doskonale wie jakiej ceny może za jaki egzemplarz liczyć. Sprawdzili, jakie są zapotrzebowania i na ile mogą sobie pozwolić.
Dlatego też takie gdybania "jak będzie powyżej 120 to padaka" myślę, że są całkowicie nieuzasadnione. Nie jest tak, że Pan Heniek z ekpiy sprzątającej siada sobie do komputera jak wszyscy wyjdą z pracy i wklepuje ceny.
Pany teraz glupi hundai i40 golas kosztuje 30tys euro wiec bedzie ok jesli ceny beda takie jak krazy opinia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stad ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/36.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk