Hit to hit. Nie ważne jaki. Ważne, że HIT :lol:Cytat:
Napisał "Dante"[PL
A już hit z radia, to musi być pierwsza klasa :D
Printable View
Hit to hit. Nie ważne jaki. Ważne, że HIT :lol:Cytat:
Napisał "Dante"[PL
A już hit z radia, to musi być pierwsza klasa :D
z kazdego radia?:) nawet taka: http://www.youtube.com/watch?v=cBiLySyVQZE ?:>
Ktos jedzie:http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3...o_skandal.html ?
A konczac offtopic widzialem dzis kolo godziny 15.00 ciemna 147 KOL kolo ulicy Ks. Witolda jadaca w strone pl Jana Pawla II.
Wczoraj w Opolu ok 18 na parkingu Castoramy widziana 159 na rejestracjach 00 DEATH :cool:
1. Szkoda mi paliwa ktorego cena i tak jest wysoka
2. To nie jest wlasciwe miejsce czyli A4 + AOW, trzeba by bylo jechac do Warszawy zeby jakiekolwiek protesty odniosly skutek. Np. gornicy, pielegniarki itp itd nie robia zadym u siebie w kopalniach / szpitalach itp itd tylko jada i robia zadyme przed sejmem. Jezeli to sie odbedzie lokalnie to tylko grupa ludzi pojezdzi sobie 40 km/h i straci paliwo a skutek bedzie zaden
3. Tak naprawde utrudni sie jazde innym urzytkownikom drogi przejazd przez A4 i AOW
takie jest bynajmniej moje zdanie na temat tego protestu protestu, nic osobistego. Ale jak juz robic zadyme to konkretnie zeby to mialo jakis skutek
przy okazji pozdro dla wlasciciela czerwonej 156 sw mijanej dzisiaj okolo 18 na srubowej
Widuje ją prawie codziennie pod przedszkolem córki,wizytówke już dawno wkładałem i chyba cisza :/.Na światłach pod Realem 156 OP 6... na parkingu czarna 166 na OPO
dziś o 15 widziana czarna 156 SW na ramkach AlfaClubu na alei Lipowej :P a później czarna GT ślepa na jedno oko DKL chyba :) była łapka
Dziś po 15, skrzyżowanie przy selgrosie w Długołęce i wyjeżdżająca z selgrosu alfa 147 na ramkach, tablice ONA. Machałem ale kierownik mnie nie zauważył, pewnie dlatego, że nie jechałem alfą ;)
Nie wiem czy dobrze kojarzę ale prawdopodobnie widziany boro.m w budynku "D" WSB we Wrocławiu :D Ale Twojej Alfy nie widziałam :)
no hej tak to byłem ja, przywiozłem swoja zonke na zaliczenia :) bellunia stała daleko
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
Gosia trzeba było czymś we mnie cisnąc za to, że nie poznałem ;) sorki
Wczoraj na WSH widziana 156 srebrna z ramkami oraz na Strzegomskiej pod Germazem 156 fl pozdrowiła mnie długimi:)
Pozdrowienia dla czarnej 147 na rejestracjach DB widzianej dziś w Kamiennej Górze na ul. Parkowej (przy banku) ok. 17:30
pozdrawiam kolege DLU ze srebrnej 147 ')
pozdrowionka dla właściciela/klienta srebrnej 159 DLW, który gościł u mnie w firmie... pogadaliśmy troszkę... nawet nieco długo heh... i wymieniliśmy się spostrzeżeniami... wizytówka wręczona, może niebawem nowy klubowicz przybędzie ! Pozdrowionka również dla srebrnej 147 DLW którą mijałem gdy wracałem z pracy - walczyła dzielnie by utrzymać się na drodze....eh ta zima zaskoczyła kierowców....nt. tak jak ja, hehe....
Wreszcie Olaf przyłapany w Lubinie. Pozdrawiam :)
Pozdrówka dla właściciela czerwonej 147 widzianej dzis 7:45 na Chabrach w Opolu
Też cię Monika z daleka widziałem :):):) Pozdrawiam :)
Wczoraj w Kobierzycach koło 15:30 mijana srebrna ? błękitna ? 147 :) Mrugnąłem, a w ramach odzewu widziałem w lusterku wstecznym awaryjne :) Kto to taki ? :)
Pozdrawiam z czarnej 147 po lifcie,
Wojtek
A ja pozdrawiam wszystkich którzy robią zakupy w Tesco w Oławie , stoi tam zawsze kilka Alf:o
pozdrowienia dla włąsciciela/lki srebrnej 147 DLU widzianej dzisiaj w Złotoryi kolo serwisu ogumienia. Ramki klubowe były, lecz właściciela...lki nie widziałem.
Barus to Ja hehe. Często cię widzę. A mieszkam wioskę wcześniej,tam gdzie Leoni. Leciałem wtedy z tyry na chatę. Czasem wypatruj ciężarówkę Pepsi-Cola bo też taką jeżdżę. Np. według planu jutro mam trasę Ząbkowice i pewnie coś w Kłodzku dorzucą. Narka
Jak w Kłodzku to i ja cię będę wypatrywał.
Spoko spoko jak za kierą będzie typ w czapeczce to znaczy że to ja.
Luzik. Ja codziennie jestem w wielu miastach bo rozworze Pepsi. Więc jak widzisz źle zaparkowaną pod sklepem ciężarówkę to mogę być ja ,bo staje gdzie miejsce hehe. A przeważnie kotlina kł. i okolice Legnicy .narka
pozdrowionka dla :
- 27-01 Galeria Dominikańska około 19 parking na poz. 2 - GT blachy FZ + rameczki :)
oraz
- 28-01 Kazimierza Wlk. w stronę Heliosa 156 SW - progi, dokładka z tyłu, DOL bez ramek ale kierowca chyba nie widział o co chodzi - jechałem z tyłu mrugnąłem ale cisza... :(
- 28-01 Legnicka około hmmm 11 w stronę AOW - ładniutka srebrna 166 blachy FZA tyle że bez ramek. Wcisnąłem się przed nią aby kulturalnie się przywitać awaryjnymi na co 166ka odpowiedziała długimi - brawo :o
Dzisiaj Rain widziany jak wjeżdżał na Shella na Mińskiej-Łapka była:)
Jeżeli się nie mylę, to dzisiaj około godzinki 13:40 w sobótce w okolicach góry ślęży widziałem Ciebie "Rain", chyba to byłeś Ty:D, wyprzedzałeś koło OSIRU takiego czarnego Opla Astre z czarnymi szybami:D ja tam byłem w tej asterce z dziewczyna:D:P
Dziś widziana w Kamieńcu 156 Magdy ( madtoc ) - swoją drogą dopiero teraz skojarzyłem, że nick pochodzi od: MADzia i TOC... :)
Jechał mąż - mrugałem 2x awaryjnymi, ale nie wiem, czy skojarzył :)
Pozdrowionka dla Was :)
Wojtek
pozdrowionka dla klubowej 156 DKL - dziś rano przed 9, AOW w stronę Warszawy, mrugałem długimi, później awaryjnymi ale kierowca chyba zbyt bardzo był skupiony na drodze. ;)