Wczoraj w Kobierzycach koło 15:30 mijana srebrna ? błękitna ? 147Mrugnąłem, a w ramach odzewu widziałem w lusterku wstecznym awaryjne
Kto to taki ?
Pozdrawiam z czarnej 147 po lifcie,
Wojtek
Wczoraj w Kobierzycach koło 15:30 mijana srebrna ? błękitna ? 147Mrugnąłem, a w ramach odzewu widziałem w lusterku wstecznym awaryjne
Kto to taki ?
Pozdrawiam z czarnej 147 po lifcie,
Wojtek
A ja pozdrawiam wszystkich którzy robią zakupy w Tesco w Oławie , stoi tam zawsze kilka Alf![]()
pozdrowienia dla włąsciciela/lki srebrnej 147 DLU widzianej dzisiaj w Złotoryi kolo serwisu ogumienia. Ramki klubowe były, lecz właściciela...lki nie widziałem.
Barus to Ja hehe. Często cię widzę. A mieszkam wioskę wcześniej,tam gdzie Leoni. Leciałem wtedy z tyry na chatę. Czasem wypatruj ciężarówkę Pepsi-Cola bo też taką jeżdżę. Np. według planu jutro mam trasę Ząbkowice i pewnie coś w Kłodzku dorzucą. Narka
Jak w Kłodzku to i ja cię będę wypatrywał.
Spoko spoko jak za kierą będzie typ w czapeczce to znaczy że to ja.
Luzik. Ja codziennie jestem w wielu miastach bo rozworze Pepsi. Więc jak widzisz źle zaparkowaną pod sklepem ciężarówkę to mogę być ja ,bo staje gdzie miejsce hehe. A przeważnie kotlina kł. i okolice Legnicy .narka
pozdrowionka dla :
- 27-01 Galeria Dominikańska około 19 parking na poz. 2 - GT blachy FZ + rameczki
oraz
- 28-01 Kazimierza Wlk. w stronę Heliosa 156 SW - progi, dokładka z tyłu, DOL bez ramek ale kierowca chyba nie widział o co chodzi - jechałem z tyłu mrugnąłem ale cisza...
- 28-01 Legnicka około hmmm 11 w stronę AOW - ładniutka srebrna 166 blachy FZA tyle że bez ramek. Wcisnąłem się przed nią aby kulturalnie się przywitać awaryjnymi na co 166ka odpowiedziała długimi - brawo
Dzisiaj Rain widziany jak wjeżdżał na Shella na Mińskiej-Łapka była![]()