taaa
Printable View
taaa
ja mam takie pytanie.Mozna w ogole do Was wpasc na piatek,sobote,niedziele oczywiscie nocleg na wlasna reke??Tylko czy mozna sie dolaczyc do zlotu.Byc moze dalbym rade przyjechac na weekend
Żal...
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, i robi to wiec niewidze spiny. od tego jest ten dział żeby sobie podyskutować o zlocie.
Nadmieniam równiez iz dostepny jest bar na ośrodku i w zwiazku z upustami które nam ośrodek zagwarantował, nie obnosimy sie z własnym alkocholem po osrodku. w domku sobie można natomiast publicznie nie , osrodek ma w ofercie pełne wyposażenie.
- - - Updated - - -
Osrodek jest dostępny tylko dla zlotowiczów którzy maja identyfikatory lub sa organizatorami. Pogadac zawsze mozna natomiast atrakcje i osrodek jest dostepny dla uczestników.
Rafał jestes góra spokoju, ja bym chyba nie wytrzymał :P
Zasady sa raczej dla naszego dobra.
Wkur.. was kask - to życze powodzenia przy dzwonie. Ten tor wydaje się dużo szybszy od wrocławia czy biłgoraju... Lubicie ryzykować życie ? Ja nie lubie, wezcie tylko pod uwagę że nawet na duzo bezpieczniejszych próbach jakim sa gokarty wymagane sa kaski!!
NNW sprawa oczywista macie pilota wiec jest konieczne aby nie było problemu.
Pilot - jestem w stanie zrozumieć bo każdy musi miec równe szanse a w kjs-ach jest wymagany. Słowo KJS jest tutaj kluczem . Z tego co rafał pisał to organizatorem naszej zabawy jest gosc z automobilkulubu tyskiego wiec proste że regulamina bierze z organizowanych przez siebie eventów oficjalnych. Chciało by wam sie dostosowywać regulamin specjalnie dla kogos? Znajac specyfikę naszych zlotów była negocjowana specjalna cena wiec nie narzekajcie na ten tor.
Prosto jest narzekać nie dając od siebie nic... Mam mimo wszystko nadzieję że wszyscy razem siądziemy i wypijemy bez ciśnień na zlocie. Więcej luzu ludzie bo rafał to nie biuro podróży gdzie płacicie i wymagacie...
I właśnie dlatego, że każdy zlot jest inny pada tyle pytań...
No chyba, że przyszłoroczny zlot zorganizujemy w konwencji Big Surprise czyli zadamy pytanie "Kto jedzie na zlot 2013?", zrobimy listę, powpłacamy zaliczki i na tydzień przed zlotem roześlemy do zainteresowanych PW, że zlot tam i tam...
Z łaski swojej spojrzyj na nazwę tematu jaki teraz czytasz i się nie dziw, że ludzie zadają szczegółowe pytania dotyczące spraw organizacyjnych, od których zależy ich spokój lub też frustracja podczas spędzania czasu w gronie innych alfistów...
Inną sprawą jest to, że informacje, które winny być podane jeszcze podczas zapisów tak aby każdy wiedział na czym stoi są podawane na tydzień, dwa przed zlotem, ale nad tym nie mam zamiaru się rozpisywać.
A nie zadajesz ich tylko dlatego, że inni mają odwagę i powód żeby zadać je wcześniej...
Gdyby nie oni to wiedziałbyś tyle co jest w temacie z zapowiedzią zlotu, więc z łaski swojej nierób z siebie takiego wszystkowiedzącego....
taaaa