Strona 66 z 76 PierwszyPierwszy ... 165657585960616263646566676869707172737475 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 752

Temat: Zlot Alfaholicy 2012 - dyskusje, pytania, sugestie

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

taaa
    Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 12-08-2012 o 20:37

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Cytat Napisał 75andrew155 Zobacz post
    nie zadajesz bezsensownych pytań ale sensownie na nie nie odpowiadasz. Ja swojego czasu zadałem pytanie (nie wiem czy sensowne) i jak do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi choć taką obiecał Rafał (czytaj uważnie zapisane stromy) Może to było jednak bezsensowne pytanie
    To tylko Rafał organizuje ten zlot?
    Napisz do innych organizatorów lub powtórz pytania , lub napisz na priv - wiele osób do mnie pisze i odpowiadam.

- - - Updated - - -

Majkel dzięki za wklejenie wzystkiego ide sie odchamić w koncu sobota

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ja mam takie pytanie.Mozna w ogole do Was wpasc na piatek,sobote,niedziele oczywiscie nocleg na wlasna reke??Tylko czy mozna sie dolaczyc do zlotu.Byc moze dalbym rade przyjechac na weekend

Użytkownik Romeo Avatar Xofer
    Mieszka w
    Mikorzyn
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał madmax Zobacz post
    Nie jest źle jeżeli ktoś zadaje mądre pytania a nie typu jaki kask, czy jest wi-fi,czy musi być pilot ,po co NNw,jakie boisko itd ,itd...
    A ja bym się nie martwiła o tych co nie zadają pytań ,widocznie czytają ze zrozumieniem co jest napisane.
    Może większość jedzie poprostu po to aby się poznać,spotkać z dawno nie widzianymi kumplami , dobrze i miło spedzić czas.
    Nie przyszło to do głowy,jest Was dosłownie kilku którzy zadają pytania i robią sobie z tego tematu HP .
    Chcąc dowiedzieć się czegoś o zlocie muszę przewertować parę stronek ,gdzie robicie sobie wypominki z ubiegłorocznego zlotu w Biłgoraju.
    Nie interesuje mnie to kto z kim,co i jak pił i jak się bawił na zlocie rok temu.
    Może sam zadaj sensowniejsze pytania Widzę tu nie potrzebną spinę !

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mwowry
    Mieszka w
    Cieszyn, Poland
    Auto
    Jest 159 1,9 150km...BYŁA AR 147 1.6 TS 120... BYŁ VW GOLF V 1.9TDI

Domyślnie

Żal...
    Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...

ViP Znawca Avatar Rafał
    Mieszka w
    Kozy k/Bielsko-Biała
    Auto
    164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2

Domyślnie

Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, i robi to wiec niewidze spiny. od tego jest ten dział żeby sobie podyskutować o zlocie.

Nadmieniam równiez iz dostepny jest bar na ośrodku i w zwiazku z upustami które nam ośrodek zagwarantował, nie obnosimy sie z własnym alkocholem po osrodku. w domku sobie można natomiast publicznie nie , osrodek ma w ofercie pełne wyposażenie.

- - - Updated - - -

Osrodek jest dostępny tylko dla zlotowiczów którzy maja identyfikatory lub sa organizatorami. Pogadac zawsze mozna natomiast atrakcje i osrodek jest dostepny dla uczestników.

Administrator ds. zlotów Romeo Avatar LIGAR
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    było sobie 156 SW 2.4 JTD 2001 rok 180 ps...

Domyślnie

Rafał jestes góra spokoju, ja bym chyba nie wytrzymał
    Zasady sa raczej dla naszego dobra.
    Wkur.. was kask - to życze powodzenia przy dzwonie. Ten tor wydaje się dużo szybszy od wrocławia czy biłgoraju... Lubicie ryzykować życie ? Ja nie lubie, wezcie tylko pod uwagę że nawet na duzo bezpieczniejszych próbach jakim sa gokarty wymagane sa kaski!!
    NNW sprawa oczywista macie pilota wiec jest konieczne aby nie było problemu.
    Pilot - jestem w stanie zrozumieć bo każdy musi miec równe szanse a w kjs-ach jest wymagany. Słowo KJS jest tutaj kluczem . Z tego co rafał pisał to organizatorem naszej zabawy jest gosc z automobilkulubu tyskiego wiec proste że regulamina bierze z organizowanych przez siebie eventów oficjalnych. Chciało by wam sie dostosowywać regulamin specjalnie dla kogos? Znajac specyfikę naszych zlotów była negocjowana specjalna cena wiec nie narzekajcie na ten tor.
    Prosto jest narzekać nie dając od siebie nic... Mam mimo wszystko nadzieję że wszyscy razem siądziemy i wypijemy bez ciśnień na zlocie. Więcej luzu ludzie bo rafał to nie biuro podróży gdzie płacicie i wymagacie...
    Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?

Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Nie jest źle jeżeli ktoś zadaje mądre pytania a nie typu (...) czy jest wi-fi,czy musi być pilot, (...) jakie boisko itd ,itd...
    Każdy zlot różni się od siebie,jak wszystko w życiu nie ma dwóch takich samych rzeczy ani sytuacji.
    I właśnie dlatego, że każdy zlot jest inny pada tyle pytań...
    No chyba, że przyszłoroczny zlot zorganizujemy w konwencji Big Surprise czyli zadamy pytanie "Kto jedzie na zlot 2013?", zrobimy listę, powpłacamy zaliczki i na tydzień przed zlotem roześlemy do zainteresowanych PW, że zlot tam i tam...
    Z łaski swojej spojrzyj na nazwę tematu jaki teraz czytasz i się nie dziw, że ludzie zadają szczegółowe pytania dotyczące spraw organizacyjnych, od których zależy ich spokój lub też frustracja podczas spędzania czasu w gronie innych alfistów...
    Inną sprawą jest to, że informacje, które winny być podane jeszcze podczas zapisów tak aby każdy wiedział na czym stoi są podawane na tydzień, dwa przed zlotem, ale nad tym nie mam zamiaru się rozpisywać.

Wertuję zapisane strony bardzo uważnie i może dlatego nie zadaję tak bezsensownych pytań.
    A nie zadajesz ich tylko dlatego, że inni mają odwagę i powód żeby zadać je wcześniej...
    Gdyby nie oni to wiedziałbyś tyle co jest w temacie z zapowiedzią zlotu, więc z łaski swojej nierób z siebie takiego wszystkowiedzącego....

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

taaaa
    Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 12-08-2012 o 20:38

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Użytkownik Alfa i Omega Avatar HyenaHF
    Mieszka w
    Oborniki Śl.
    Auto
    Lancia Dedra

Domyślnie

Cytat Napisał 75andrew155 Zobacz post
    Jak co roku to samo gadanie a trzeba tylko zroxumieć że jeśli ktoś podejmuje sie organizacji zlotu to musi mieć cierpliwość i obowiązek odpowiedzi na pytania nikt tu nie robi łaski czy to takie trudne, każdy organizator zlotu otrzymywał pytania sensowne czy bezsensowne ale odpowiadać trzeba nikt za darmo na zlot nie jedzie. Co Ty byś chciał żeby ktos cos dał od siebie? zapłacił i tyle i ma prawo pytać co bedzie mógł robić z czego korzystał gdzie spał itd. Nie wiem skąd takie oburzenie
    niekoniecznie ma się prawo pytać, w sensie, przutruwać o wszystko
    zlot to nie wycieczka z biurem podróży, i mniemam też, że nie jest organizowany dla zarobku