Ale to chyba pozytywne zaskoczenie czy się mylę ??
Printable View
Chodzą słuchy że akcyza na auta powyżej 2l ma być zmniejszona http://dailydriver.pl/nowosci/zmiany...yzej-2-litrow/
Temat zamykam co najmniej do jutra. Może się niektórzy zreflektują, że to nie Hyde Park i pisanie o d.pie Maryny jest nie na miejscu... Jak znajdę chwilę na kolejne sprzątanie w tym tygodniu to otworzę go ponownie. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, temat będę uzupełniał tylko ja, po wcześniejszym przesłaniu konkretnych treści na mój PW.
Otwieram ponownie po usunięciu około 70 postów OT/Spamu z bodajże 2 dni... Następne zamknięcie będzie skutkowało tym, co wyżej napisałem.
Ja też mam Lexusa, Radźku, nie tylko Toyota:)) To znaczy firma leasingowa ma, ale ja go ujeżdżam od półtora roku:) No i co teraz, chciałbym wymienić na Giulię ale.... na co ja mam wymieniac, jak Giulii nie ma:)?
Chciałem w Poznaniu zobaczyć na żywo, wsiąść, pogmerać, pogadać ale nie ma. W www w konfiguratorze polskim nie ma. Auto niby jest od czerwca zeszlego roku ale go nie ma. U nas decyzje są długofalowe, już niedługo będziemy decydować co weźmiemy w styczniu. Budżety, plany itd.
No i co mi oferuje Sergio Marchionne? Ile mam czekać, Sergio? Co powie Belfer?
To kup sobie inne auto, Sergio zapewne ma to w nosie. Jak auto pojawi się w salonach to inni klienci się znajdą, zwłaszcza w przypadku leasingów, które kończą się ludziom regularnie co ten rok-dwa.
A przed chwilą mod posprzątał temat...
Sorry, ale co wnosisz tym postem do dyskusji? Każdy już wie, że masz Lexusa, że zmieniasz auta co 2, czy 3 lata i już nawet nie pamiętam czym się jeszcze chwaliłeś wcześniej, nie ważne.
To Ty tutaj masz problem, a nie Sergio, bo Ciebie firma ciśnie ze zmianą auta, a nie jego, więc najlepiej napisz bezpośrednio do niego a nie gorzkie żale nam wszystkim robisz w tym temacie...
Jakbyś poczytał wcześniejsze posty to byś wiedział, że mówione było, że w Poznaniu go nie będzie i że pojawi się dopiero ok czerwca.