Pozdrowienie dla właściciela zielonej alfy 145 parkującej na os. Teatralnym.
Printable View
Pozdrowienie dla właściciela zielonej alfy 145 parkującej na os. Teatralnym.
pozdo dla czarnej 147 SZO xxxx 7:55 centrum sosnowca :) (dla Pani :D)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 na blachach SZY :D Zrobiliśmy sobie taki mały wyścig z Bielska :D:D na Kęty :)
świerze pozdrowienia dla kierowniczki 147 SD kolorek biały
nie byłem pewny bo pierwszy raz autko widziałem i troszkę nieśmiało podniosłem łapkę ale Pani ( na 99% ) pomachała energicznie jak na dworcu do odjeżdżającego pociągu
miejsce : DG na górze przy granicy S-ec / DG , nad NEMO
wiem wiem - już nie chciałem mieszać ( niech się wyładują ci , którym sam zwracam uwagę )
ż
Pozdrawiam właściciela srebrnej alfy na blachach SBI... stojąca na parkingu na 2 pietrze w sferze około godziny 15. :)
---------- Post dodany o godzinie 13:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:25 ----------
Wypadało by zrobić małe spotkanie alfiarzy na ath :)
Pozdrowienia dla Darka ;)
Jak ci się auto spisuję? Jak przejeżdżam patrzyłem czy jesteś w domu, ale twojej beli nie było więc nie wchodziłem :)
pozdrawiam czarna 145 na glebie i z lekkim basikiem wydobywajacym sie z wydechu na blachach SMI przejerzdzajaca dzis okolo 20,30 przez ul. katowicka w pszczynie moja czerwona 145 stala przy drodze pod kamienica.
oraz pozdrawiam pana czarna 164 na trasie na krakow ktoremu mignolem a on zaczol sprawdzac czy ma swiatla:)
Piotras! to ja ci wczoraj mrugałem awaryjnymi z GP EVO koło 21 :D
pozdr.
widziany kolega z forum ramki klubowe ar 156 blachy KOL widzany rano w strzemieszycach przy saint gobain jechalem magnumka żółta
pozdrowienia dla kolegi z srebnej alfy 147 na rejestracji KT czyli tarnowianin :) widziany w Wytrzyszczce koło promu, jechał od Sącza w strone Jurkowa, miał długiego bata od CB na dachu :)
Pozdrowienia dla pana z 156 SW, widzianego na wyjedzie z Tesco w rybniku
Pozdrawiam Alfisti z czarnej 147 FL mijanej w Oświęcimiu na Leszczyńskiej i czarnej 166 pod Lidlem w Brzeszczach (obaj koło 10:20)- 100% pozdrawialność - były łapki :D
Pozdrowienia dla Belli od mrutyny oraz aniuchy które stały biedne i samotne na parkingu Brzęczek obok padł niemieckich :)
pozdrawiam wiedzmaak-a z którym troszke pogadalismy ;)
pozdrowienia dla czarnej oramkowane 147 na rej KWA widzianej dzisiaj w wadowicach o godz. 11.40 na rondzie przy stacji BP. Niestety byłem pare samochodów dalej, więc nie miałem jak pomachać. Kto to, przyznać się ? Strażak ? :D czyżbyś felgi w końcu zmienił ? :D
Pozdrawiam kierowcę "bliźniaczki" - srebrnej 147 na belgijskiej rejestracji, który zaparkował swoją Bellę obok mojej wczoraj w Bieruniu ok.17
Jestem pewna, że zrobił to nieprzypadkowo, bo na parkingu było mnóstwo wolnych miejsc, dlatego piszę, chociaż nie sądzę, żeby to był ktoś z forum:)
pozdr. alfiste z AR147 zostawionej na awaryjkach w tychach w kierunku browaru widzialem widizalem na klapie logo klubowe ale jechalem magnumka i nie moglem sie zatrzymać w tym miejscu
Pozdrowionka dla kierowcy/kierowniczki srebrnego sedana 156 z ul.Bulwarowej w nowej hucie.
Pozdrowienia dla chyba czarnej 147 która ostro sypała przez "Podlesie" na odcinku Kozy- Kęty
Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30;)
A ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 który ostatnim czasem zaczął się ścigać:eek: z moją lubą na Bieruniu (Starym) około godziny 24.00 (dziś pewno będzie to samo:D)...
Pozdrowienia dla srebrnej 147 na SBE dzisiaj pędzącej po 86 w stronę Sosnowca popołudniu tylko hmm Alfaholik w środku to nie był :P
Pozdrowienia dla Czerwonej Brery zaparkowanej przy ul. Długiej w Krakowie miedzy 14 a 15;)
a ja pozdrawiam właściciela czarnego oramkowanego Mi.To na klubowych ramkach rej. SK..... stojącego na parkingu w Mysłowicach Brzęczkowicach przy ul.Ziętka :)
wsadziłam w drzwi karteczkę oraz klubową wizytówkę :D:D
a mie to nikt nie pozdrawio
abo jo tak zapierdal...om i nie widza
:P
Bocian nie przejmuj sie ja mrugam , macham i odmachuja czasem ale zeby pozdrowic to nikogo:D
wczoraj biała MITO na wlocie do Suchej beskidzkiej była łapka oraz kolege w oświecimiu na KOS tablicach, srebrny SW 156 który wyprzedzał wszystko co sie dało. :)
Widzę że kilka osób jeździ tą samą trasą albo się umawiała i się na drodze pozdrawiają:D Mnie tam jeszcze nikt nie machał, nie świecił, nie mrugał.