pozdrawiam wiedzmaak-a z którym troszke pogadalismy![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla czarnej oramkowane 147 na rej KWA widzianej dzisiaj w wadowicach o godz. 11.40 na rondzie przy stacji BP. Niestety byłem pare samochodów dalej, więc nie miałem jak pomachać. Kto to, przyznać się ? Strażak ?czyżbyś felgi w końcu zmienił ?
![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrawiam kierowcę "bliźniaczki" - srebrnej 147 na belgijskiej rejestracji, który zaparkował swoją Bellę obok mojej wczoraj w Bieruniu ok.17
Jestem pewna, że zrobił to nieprzypadkowo, bo na parkingu było mnóstwo wolnych miejsc, dlatego piszę, chociaż nie sądzę, żeby to był ktoś z forum![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
pozdr. alfiste z AR147 zostawionej na awaryjkach w tychach w kierunku browaru widzialem widizalem na klapie logo klubowe ale jechalem magnumka i nie moglem sie zatrzymać w tym miejscu
Pozdrowionka dla kierowcy/kierowniczki srebrnego sedana 156 z ul.Bulwarowej w nowej hucie.
Pozdrowienia dla chyba czarnej 147 która ostro sypała przez "Podlesie" na odcinku Kozy- Kęty