tak chodzi o ten przy Galerii Gołąbkowice,tylko tam pewnie będzie masa aut i może być problem z miejscem parkingowym dla naszych Belli :(
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=528
5 worków szpachli ;)
Printable View
tak chodzi o ten przy Galerii Gołąbkowice,tylko tam pewnie będzie masa aut i może być problem z miejscem parkingowym dla naszych Belli :(
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...9QEwAw&dur=528
5 worków szpachli ;)
proponuje 17-18 godz na parkingu przy tesco kolo schodow co sie wychodzi na cmentarz prawie zawsze tam jestem w tych godzinach tam i jest sporo luznego miejsca na 20 aut napewno ;)) wnetrze tej alfy co moja pokazywac moze byc fajne fajnie audio wkomponowane ale reszta sadze ze typowa seria nie zdziwie sie jak nawet to bedzie uzywana bryka ;)
Łukasz... masakra mówiłem ze beda kilogramy szpachli i włókna szklanego;)
mósimy ta podjechaci moze zrobia dla tylu 159 rabat xD
Poczekajmy aż inni wypowiedzą się w temacie i zobaczymy co dalej :)
No pomysł miły i zacny. Witam przy okazji nowych klubowiczów. :) A pod tesco może być w tą sobotę mały kocioł. Dość rozreklamowana impreza więc na "festyn" się chłopy zjadą. :) Może braknąć miejsca. :)
opole kwadrt tasma i nikt nie wiedzie hahaha nie takie rzeczy sie robilo ;)
- - - Updated - - -
a i wiekszosc ludzi bedzie atakowac parking podziemny zebym im sie auta nie nagrzaly
według mnie będzie tam tłoczno, bidoki robią co moga bo poza tesco nic się tam nie dzieje, u góry pusto, nie lubię festynów:))
Z tego co się zorientowałem to ma to być w niedziele rano taki wiejski piknik jak to media expert robi z zabawami dla dzieci itp. i mam pytanie koledzy nie dało by się przenieśc tego spot na piątek bo chyba planuje mi się wyjazd na weekend .. ;/
no ale to i tak w godzinach wieczornych :)
U mnie do soboty temat odpada. Mam robotę, dodatkowe zamówienia i na dodatek studia w sobotę na które muszę się przygotować sensownie.
no to niech zostanie ta sobota odpowiada wszystkim 17:00 praking tesco kolo wejscia na schody potem mozna sie gdzies przetransportowac niech kazdy przemysli do jutra wieczorem i da odp zeby jakas liste zrobic tak ja sadze nie wiem jak inni
Możliwe że dołączę się do was swoim MiTo, widzę że sporo osób z okolic Bobowej a i one są mi bliskie ;)
Lukas_po często parkuje w rynku lub jak coś się dzieje to na chodnikach :P na większości imprez miejscowych jestem :)
tego co widziałem to pod tesco a potem może gdzieś ruszymy :)
Aaaa już wiem prowadzisz pewien portal ;) Dobra robota, często przeglądam bo zawsze świeże informację jak tylko coś się dzieje w okolicy ;)
Przepraszam jeśli wolałeś zostać anonimowy :unsure:
może jakaś lista kto będzie?
Ja niestety w sobotę nie dam rady, bo jestem poza miastem. Ale trudno, następnym razem
Ja bede na 50% Ale popieram Pawła ze pod tesco będzie pełno "festyniarzy" i będzie ciasno. Stary Sącz był ok. ale ma padać podobno. Więc tradycyjnie sandecja chyba zostaje. Takie moje zdanie, ale można głosowanie zrobić...
taki tlum bedzie tylko rano bo juz sie pytalem bo akurat byłem w media expert cos kupic wiec tam izzi :)
Jak dla mnie zdecydowanie lepszym pomysłem jest niedziela jak zawsze. Ja prawdopodobnie w sobote nie dam rady.
To zróbmy w niedziele przemawia za tym fakt ze bedzie nas wiecej, a dotego nie bedziemy mieli problemów z tego typu festynami tylko elegancko o 18.00 ogarniemy jakiś parking;)
Na niedzielę też bym reflektował ;)
natomiast u mnie jest gorzej dla mnie bardziej jakos niedziela jest rodzinna hehe :) ja proponuje sobota kolo 17-18 albo piątek 19-20?
Koledzy wymienilem alfe na gulfa 1.3 tdi w gazie i nie wiem jak sie maske podnosi bo chce popatrzyc gdzie murzyni napieprzaja, ktos pomoze? Dodam ze gulf jest czerwony moze to cos pomoże?
Może to nie gulf ale grupa VAG, spróbuj może się uda ;) tylko na ręce uważaj żeby Ci murzyn nie odgryzł :)
http://www.youtube.com/watch?v=tQ_MzAmkYfk
Odnośnie spota sobota, niedziela może być postaram się dostosować :)
Procenty są ale na serio jeszcze jeden spot bezemnie i kupuję gulfa:-P. 30.6.2013 wszystkim pasuje? Tak to cieszę się:-)
Jeśli tylko ten termin Ci odpowiada to jestem wstanie odpuścić 23 tak byś wkońcu dotarł:) bo jak kupisz "to coś" to się załamie:)
ja się jednak już mogę odstosowac:)
Czyli przekładamy na 30? Pasowało by w koncu spotkac Grzeska.
ja sadze ze można zrobić teraz i 30 tez ale to tylko moje zdanie
Mi bardziej pasuje 30 bo teraz mam wesele sąsiada.
30 ja odpadam, moze by zrobił jakiegoś mniejszego w ta niedziele tak jak było od wczesniej planowane? a na nastepny tydzien sie cos wiekszego wymysli;)
Mnie wszystko jedno do 30 mam czas. :)