U mnie do soboty temat odpada. Mam robotę, dodatkowe zamówienia i na dodatek studia w sobotę na które muszę się przygotować sensownie.
U mnie do soboty temat odpada. Mam robotę, dodatkowe zamówienia i na dodatek studia w sobotę na które muszę się przygotować sensownie.
no to niech zostanie ta sobota odpowiada wszystkim 17:00 praking tesco kolo wejscia na schody potem mozna sie gdzies przetransportowac niech kazdy przemysli do jutra wieczorem i da odp zeby jakas liste zrobic tak ja sadze nie wiem jak inni
Możliwe że dołączę się do was swoim MiTo, widzę że sporo osób z okolic Bobowej a i one są mi bliskie![]()
Lukas_po często parkuje w rynku lub jak coś się dzieje to na chodnikachna większości imprez miejscowych jestem
tego co widziałem to pod tesco a potem może gdzieś ruszymy![]()
może jakaś lista kto będzie?
Ja niestety w sobotę nie dam rady, bo jestem poza miastem. Ale trudno, następnym razem
Ja bede na 50% Ale popieram Pawła ze pod tesco będzie pełno "festyniarzy" i będzie ciasno. Stary Sącz był ok. ale ma padać podobno. Więc tradycyjnie sandecja chyba zostaje. Takie moje zdanie, ale można głosowanie zrobić...