Znam to z autopsji w tamtym roku mi się połamała bo zapomniałem o tym:D
Printable View
Sposób włączania świateł postojowych w alfie nie jest niczym nadzwyczajnym - to metoda stosowana od wielu lat w autach ze stajni fiata , tylko nie wszyscy o tym wiedzą.Wątpię żebyś miał jakiś wybrakowany egzemplarz - po prostu sposób włączania nie należy do najprostszych rozwiązań i wymaga nieco wprawy.Chociaż różnie bywa - może ktoś kiedyś coś majstrował przy stacyjce i uszkodził jakiś element...
Pierwszy raz też mi to nie szło a teraz bez problemu. A instrukcję warto czytać, tylko papierową mam po niemiecku :-D Na kompie daremnie się czyta, poczytałem sobie tylko podstawowe rzeczy, instrukcje wymiany żarówek, oleje, opony, tabelkę z wymianami płynów i rozrządu.
trzeba było zadzwonić do FAP - może mieli znowu akcję wysyłki PL ksiązki za free
Domykanie szyb też jest trzeba zamykając drzwi pilotem przytrzymać dłużej przycisk zamykania i domknie wszystkie szyby
Mnie wkurza krótki czas podswietlenia po otwarciu drzwi. Za to podoba mi się że podswietla się tył lub przód w zależności które drzwi otworzymy.
wysłane z mt11
Czy ktoś podpowie co powinno wyświetlać się w tej środkowej linii?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/297.jpg
wysłane z mt11
Czy zawsze jest pusta?
Napisy od radia, jeżeli masz radio nieoryginalne lub wyłączoną tą funkcję w menu to nie będzie tam nic.
W menu Radio jest na ON ale nic nie wyświetla.
wysłane z mt11
Licznik Km czasami mruga.
wysłane z mt11