Za kazdym razem jak chcesz miec oswietline to musisz machnac manetka
U mnie za każdym razem trzeba. Dziękuję za podpowiedź z pozycyjnymi, nigdy nie wiedziałem po co jest ten przycisk :-D w micrze sluzyl do wyjecia kluczyka za kazdym razem :-P
Potwierdzam, strony pozycyjnych zmieniają się w 147
U mnie ten przycisk jest wciśnięty cały czas niestety nie wiem czy coś jest uszkodzone ale pozycje nie świecą :/
U mnie bardzo błęboko się go wciska, trza mieć chude palce :-D
Przekręcałem i nic to nie daje ten przycisk jest cały czas wciśnięty chyba że ja coś źle robię
A może Wam brakuje plastikowej nakładki przy stacyjce? Wówczas faktycznie bardzo trudno włączyć postojówki (bo zanim się przekręci kluczyk - w drugą stronę niż tradycyjnie podczas odpalania; trzeba wcisnąć ten guzik).
Dopiero po wciśnięciu guzika, zwolniona zostaje opcja przekręcenia klucza w drugą stronę -> i wówczas automatycznie świecą światła postojowe (nic nie trzeba ruszać na manetce).
Jak włączymy kierunkowskaz -> to świeciła będzie tylko ta konkretna strona samochodu.
Gdyby tak panowie zechcieli przeczytać instrukcję, to temat byłby zbędny. A przecież instrukcja jest darmowa? Nie rozumiem...
Ja przeczytałem zanim kupiłem samochód (żeby poznać wszelkie tajniki...).
Czytałem o tym i to nie raz bo czasem jest mi to potrzebne tylko za cholerę nie mogę tego włączyć, zrobię jutro zdjęcie i powiesz czy tam czegoś brakuje czy nie