prowadnice zaworów? Kata nie będzie, będzie strumienica, planuje zrobić lekki dół silnika czyli lekki wał i lekkie koło zamachowe, ale czy warto? Jak doprężyć silnik?
Printable View
prowadnice zaworów? Kata nie będzie, będzie strumienica, planuje zrobić lekki dół silnika czyli lekki wał i lekkie koło zamachowe, ale czy warto? Jak doprężyć silnik?
co masz na mysli piszac odpowiednie przygotowanie głowicy?
Ja mam 2 strumienice w mojej v6 , ale o co wam chodzi z pseudo strumienicą?
Planowanie,tylko nie za dużo:P żebyś na normalnym paliwie mógł jechać,np.zawory zrobione na kąty,kanały itd.Na Krasnobrodzką uderzaj,powiedzą co i jak.
- - - Updated - - -
Jeżeli są odpowiednio dobrane,zrobione i zamontowane w odpowiednim miejscu to ok.
przetestuj ich bo mam do zrobienia gniazda zaworowe na 3 kąty i o nich myślałem
Ja slyszalem o Krasnobrodzkiej opinie 50/50 wiec dopytaj o wszystko dokladnie.
Mozesz tez spróbować Weps'a w Piasecznie, ja robiłem tam co prawda tylko regeneracje ale chłopaki odróżniają TSa 8V od 16V a to juz dobry początek :) a ich gosc z biura jest na prawdę łebski, zrobią co tylko chcesz, wiem ze robi sie tam sporo silników wysilonych a zakład robi wrażenie.
Dziś oglądałem części które wymontowałem w sobotę, i zauważyłem że kolektor wydechowy jest pęknięty :/ . Kolektor raczej nie do dostania bo wersja z egr....
Załącznik 190532