Chyba ja
Chociaz mam dylemat pomiedzy giulietta a:
-leon cupra 290
-honda civic type r
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Printable View
Chyba ja
Chociaz mam dylemat pomiedzy giulietta a:
-leon cupra 290
-honda civic type r
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Muszę Cię zmartwić- jeden i drugi to taka sama plakatówka- cóż ekologia się kłania. no ale dobrze że jest wybór a potem jaj mam co robić :D
- - - Updated - - -
dla mnie wygląd Leona wewnątrz odpycha i słowo klucz TSI
w przypadku Hondy festyniarski wygląd zewnętrzny kojarzony z wieś-tuningiem - do tego mega twardy zawias.
Ja po EVO X wyleczyłem się skutecznie z tego typu wynalazków bo w sumie one są do niczego a najmniej do jazdy- zaznaczam to moje zdanie.
Dokladnie leon odpadl przez silnik , a honda strasznie niewygodna. Tylko biorac pod uwage jakosc wykonnia to giulietta dostaje straszne manto od innych kompaktow w tej samej cenie (ona powinna byc tansza o 20 tys. -wersja VELOCE) , no i 6 tys za NAVI 6,5 cala to kpina.
Jednak w porownaniu z honda,czy seatem julka jezdzilo mi sie najlepiej.......nowa astra tez fajnie jezdzi .
Co do lakieru to ktory jest najlepszy w julce ...chcialbym nia pojezdzic zz 5-6 lat
nowa AR kwestia gustu, jednym się będą podobać zmiany w stylu napis alfa romeo na wkładach reflektorów czy napis giulietta na tylnej klapie, zmiany zderzaków innym nie ....
białe podświetlenie i czarno białe logo na kierownicy mi się bardzo podoba :) zderzaki już nie :(
pozdr.,
t.
Dziadowski jest caly boczek drzwi, i najgorsze jest to ze bez wzgledu na wersje jest on taki sam czy zaplacisz 70tys. czy 140tys. O ile za 70 jest ok to w topowej wersji powinien on wygladac znacznie lepiej... polecam PEUGEOT 308 GTI lub nowa ASTRA . Podobnie jest z przyciskami na kierownicy - nie z tej epoki ,oraz pokretla od klimy , co nie zmienia faktu ze julke prowadzi sie bardzo dobrze ,ma przepiekne fotele no i w wakacje bede ja zamawial.
Zgadzam sie, caly boczek drzwi jest do bani...to jedna z niewielu rzeczy, ktore mi osobiscie przeszkadzaja. Rozumiem jeszcze wersje podstawowa z takim boczkiem ale wyzsze wyposazenia powinny byc znacznie lepiej wykonczone. Gdy kupowalem Julke, nie zwrocilem na to uwagi tak bylem zaaferowany cala reszta auta :), dopiero po jakims czasie eksploatacji zaczelo mnie to denerwowac.
Polecam kolor brązowy/perła, Julka szczególnie w słońcu wygląda w nim kosmicznie :) i do tego brązowa skórzana tapicerka.
Hm a czym się różni np. od wersji distinctive ze skorzana tapicerka? Dla mnie praktycznie każda wersja jest jednakowo słabo wykonana.