Chyba ja
Chociaz mam dylemat pomiedzy giulietta a:
-leon cupra 290
-honda civic type r
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Chyba ja
Chociaz mam dylemat pomiedzy giulietta a:
-leon cupra 290
-honda civic type r
cena podobna , a jakoscia materialow miejscami to juliette dzieli o kilka lat swietlnych.
Ostatnio edytowane przez arecki240 ; 21-05-2016 o 13:52
Muszę Cię zmartwić- jeden i drugi to taka sama plakatówka- cóż ekologia się kłania. no ale dobrze że jest wybór a potem jaj mam co robić
- - - Updated - - -
dla mnie wygląd Leona wewnątrz odpycha i słowo klucz TSI
w przypadku Hondy festyniarski wygląd zewnętrzny kojarzony z wieś-tuningiem - do tego mega twardy zawias.
Ja po EVO X wyleczyłem się skutecznie z tego typu wynalazków bo w sumie one są do niczego a najmniej do jazdy- zaznaczam to moje zdanie.
Dokladnie leon odpadl przez silnik , a honda strasznie niewygodna. Tylko biorac pod uwage jakosc wykonnia to giulietta dostaje straszne manto od innych kompaktow w tej samej cenie (ona powinna byc tansza o 20 tys. -wersja VELOCE) , no i 6 tys za NAVI 6,5 cala to kpina.
Jednak w porownaniu z honda,czy seatem julka jezdzilo mi sie najlepiej.......nowa astra tez fajnie jezdzi .
Co do lakieru to ktory jest najlepszy w julce ...chcialbym nia pojezdzic zz 5-6 lat
nowa AR kwestia gustu, jednym się będą podobać zmiany w stylu napis alfa romeo na wkładach reflektorów czy napis giulietta na tylnej klapie, zmiany zderzaków innym nie ....
białe podświetlenie i czarno białe logo na kierownicy mi się bardzo podobazderzaki już nie
pozdr.,
t.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dziadowski jest caly boczek drzwi, i najgorsze jest to ze bez wzgledu na wersje jest on taki sam czy zaplacisz 70tys. czy 140tys. O ile za 70 jest ok to w topowej wersji powinien on wygladac znacznie lepiej... polecam PEUGEOT 308 GTI lub nowa ASTRA . Podobnie jest z przyciskami na kierownicy - nie z tej epoki ,oraz pokretla od klimy , co nie zmienia faktu ze julke prowadzi sie bardzo dobrze ,ma przepiekne fotele no i w wakacje bede ja zamawial.
Zgadzam sie, caly boczek drzwi jest do bani...to jedna z niewielu rzeczy, ktore mi osobiscie przeszkadzaja. Rozumiem jeszcze wersje podstawowa z takim boczkiem ale wyzsze wyposazenia powinny byc znacznie lepiej wykonczone. Gdy kupowalem Julke, nie zwrocilem na to uwagi tak bylem zaaferowany cala reszta auta, dopiero po jakims czasie eksploatacji zaczelo mnie to denerwowac.
Polecam kolor brązowy/perła, Julka szczególnie w słońcu wygląda w nim kosmiczniei do tego brązowa skórzana tapicerka.
Ostatnio edytowane przez Arch_i ; 22-05-2016 o 11:58
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Hm a czym się różni np. od wersji distinctive ze skorzana tapicerka? Dla mnie praktycznie każda wersja jest jednakowo słabo wykonana.