ja go nie wrzucałem tylko kolega ja tylko wrzuciłem tu link :P
Printable View
ja go nie wrzucałem tylko kolega ja tylko wrzuciłem tu link :P
A zdjęcie grupowe będzie wrzucone na forum czy jak? Bo ja na poranną listę obecności nie dałem rady :(
Podziękowania dla wszystkich uczestników zlotu za mile spędzony czas, uśmiechy, pogawędki, porady, sugestie i pomoc podczas zlotu.
Gdyby nie pomoc wielu z was na pewno mielibyśmy nieco więcej wpadek.
Z wieloma z was starałem się zamienić choć słowo, żebyśmy się poznali na LIVE, a nei tylko na forum. Z waszej strony usłyszałem wiele ciepłych słow dzięki czemu podbudowuje to nas i nakłania do organizowania dla was kolejnego zlotu na przyszły rok. Sami wiemy co bysmy chcieli poprawić, ale proszę o dodatkowe wasze uwagi :)
Może w telegraficznym skrócie podziękuję raz jeszcze paru osobom i przepraszam, jeśli kogoś pominąłem :)
-piotriixowi, za anielską cierpliwość
-Łukaszowi A. za nieocenioną pomoc
-ślązakom za pogawędki do wczesnych godzin rannych przy ognisku
-Rafałowi za dobre słowo
-Samul'owi i jego archeolożce za pogawędki o Winie Arizona i Coli Oli
-Katce i Kasce za rozmowy o Celulicie :)
-boćkowi za Kiełbasiany interes
-Mariannie i jej tacie za kontynuowanie muzyko-grania przy ognisku
-Mrutynie i Ani za pomoc przy sesji z browarkiem
-ziomsterowi i Flay'owi za pomoc w załatwianiu różnych gratów z Wrocka :)
-chłopakom z Białegostoku za doświetlanie miejsca sesji fotograficznej
-Maćkowi Mitsumaniakowi za czas spędzony z filiżanką na murku
Chciałem przeprosić Martynę, córkę Rufika, za to, że nie znałem innych zabaw dla dzieci oprócz "Kamień, Papier, Nożyce" :)
Dziękuję wszystkim, czekam na następne spotkania :)
Dziękuje organizatorom za przygotowanie suuuuuuper zlotu, bardzo miło spędzony czas, nareszcie usłyszałem i zobaczyłem piękną 75 3.0 V6 :wub: pozdrawiam właściciela, oraz osoby debatujące do 4 rano :)
No to ja tylko przytaknę
i dodam od siebie ,że bez Grzesia bym zginął.
Ps.Byłem bardzo dumny jak organizatorzy z rakietowej chwalili naszą grupę za dyscyplinę i umiejetność samoorganizacji.
Jak patrzyła jak sprawnie ustawiliście alfy do zdjęcia w 5 minut była mocno zdumiona.I powiadziała cyt,,, i to bez 20 ochroniarzy!/'
BYŁO SUPER ;))))) I MOJA HYJOWA ALFA I30CW SPORT ZYSKAŁA +30KM:)
wrzucę później wydruk z hamowni przed i po chipowaniu.
Powiem szczerze ze spalanie na trasie przy 120 km/h spadło o 1litr:D , a wyprzedzanie to teraz bajka. Dobrze wydane 1000zł ;)
pozdrawiam wszystkich co poznałem i nie ;) no i do zobaczenia na najbliższym zlocie mam nadzieje podjadę już 166.
jakby fotografowie bardziej zdecydowani byli to by było szybciej :D nie mniej jednak kierowcy wykazali sie cierpliwością i się udało. teraz czekamy na efekty :)