między 178 a 181 słupkiem drogi nr 94 :P
Printable View
Ostatnio obszywane kierownice do 156, 156 Ti FL, 147 i gałka do JTD. Zdjęcia niestety "gołe" ale, jak mi właściciele podeślą zrobione już na aucie to postaram się wkleić. Ta ostatnia jest z wstawką pod kolor skóry siedzeń ze 156 i ciekaw sam jestem, jak to będzie wyglądać. Dla jasności dodam tylko, że na tych po FL są skóry typowo czarne a przed FL są grafitowe. Wszystkie z fakturą, jak oryginał i identyczną, jak na poduszce. Można sobie też zażyczyć gładką skórę zamiast tłoczonej.
No nareszcie widze swoją obszytą na 1szym zdjęciu piękna robota już doczekac się nie mogę na przesyłkę;) dzięki wielkie;) Pozdrawiam
Ja zdjęcia swojej wstawię jak tylko dostanę nowe guziczki ;) Jeszcze tylko 2 tygodnie. :P
Właśnie wróciłem do domu zastałem paczkę, rozpakowałem i powiem Łukasz, że to profesjonalnie zrobiona robota - kierownica cudo:D Tak sobie myślę, że jak ją założę to może bym Ci moja stara podesłał, ale nerwy Ci pewnie puszczą przy kolejnej takiej samej:P Dzięki wielkie;)
Nie ma rzeczy niemożliwych... Czasem są tylko nieopłacalne.
Ten materiał jest dość ciężki w obróbce ale mogę poeksperymentować z Twoją kierownicą:)
Natomiast na serio to kiedyś robiłem takie coś w bodajże 3 ramiennej z audi i wyszło ładnie choć dużo z tym było zachodu. Jeszcze jest kwestia w której kierownicy to chcesz zrobić.
---------- Post dodany o godzinie 22:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:06 ----------
Na razie muszą się mi rany na psychice zagoić po godzinach spędzonych przy Twojej kierownicy:) To jest wyjątkowo upierdliwy model i w najbliższym czasie muszę sobie je odpuścić i za łatwiejsze zaległe wziąć.
Łukasz piękna robota!!! Niedługo i ja się do Ciebie odezwę!
też się pokaże:D kiera którą kiedyś obszywał kolega Belfer27 do 145-ki może jeszcze pamięta:) robota naprawde profeska a efekt zaje:D sorry za jakośćZałącznik 20641