więc z Epera zbyt dużo się nie dowiemy.
Printable View
więc z Epera zbyt dużo się nie dowiemy.
a TI nie wystepowało czasem dopiero po FL?
TI po lifcie wychodziło.
Gdzieś również wyczytałem , że Super ma czarne zegary w standardzie- nie jestem w stanie dać Wam linka wiec to może jakies moje przewidzenia.
Kto ma 3.0 lub TB i ma niebieska skórę? Lub czerwoną. Ten powinien miec Superke i może coś nam opowie .
Przypominam że wykładzina , boczki i chyba tunel+ podłokietnik musza być w kolorze skór (tunel przy niebieskawej chyba był czarny).
Tak.
- - - Updated - - -
Ale co ma to udowodnić?
Na forum tylko raz przewinęła się 166 z czerwoną skórą (już jej chyba nie ma) i raz z niebieską (była na części).
Tak więc odpowiedzi raczej się nie doczekamy :P
- - - Updated - - -
A z tymi zegarami to naciągana teoria.......... Widziałem w TSie na przykład....
Może sie ktos odezwie kto posiada V6 SUPER i jest w stanie to udowodnić.
A co to ma udowodnić?
Jak tytuł wątku głosi:
Co naklejka na klapie o treści "SUPER" oznaczała???
"Co artysta miał na myśli" wprowadzając tą wersje.
Napewno było to w latach 98-00 w nawiązaniu do 164 które też wychodziły w tej wersji. Tyle że 164 zdaje sie dawało się z zewnatrz odróżnić a w 166 te różnice poszły w jakies "smaczki" z wyposażenia.
Wersje super spotyka się często. A jeszcze częściej nie są super, czyli czegoś tam z wyposażenia brakuje. Najbardziej bliskie prawdzie jest to co już buło wałkowane. Czyli to nazwa wersji bazowej. Np wersja super z wejścia miała parę bajerów i resztę się dobierało wedle uznania. Jednak równie dobrze można było kupić wersję progresion z czujnikiem deszczu, navi itp. Nie było ograniczeń.
Masa, nie wyczujesz to nie kiełbasa :P
Mam TB z 99 roku w wersji Super. Wyposażenie to 4 tłoczki, czujnik deszczu, ksenony, tempomat. Skóra tylko na boczkach i podłokietniku. Brak GSM, navi, DSP, regulowanych elektrycznie foteli. Zawias obniżony fabrycznie o 30mm.
Wersja nie daje odpowiedzi na temat wyposażenia. Mi w eperze mówi że mam wersja Progresive a mam i tempomat i czujnik deszczu i DSP ale nie mam za ksenonów których mi brakuje... i szukam jeszcze niebieskich oryginalnych skór...