Witam mam takie troche głupie pytanieNa klpie mam naklejony napis super czy to poprzedni właściciel sobie tak nakleił bo mu sie podobał czy to jakaś wersja inna ?
Witam mam takie troche głupie pytanieNa klpie mam naklejony napis super czy to poprzedni właściciel sobie tak nakleił bo mu sie podobał czy to jakaś wersja inna ?
wg mojej wiedzy jest to oznaczenie niby bogatszej wersji, a kierownica i gałka zmiany biegów powinna być obszyta skórą.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Taka wersja.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
np dajcie jakis link pokazowy
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Oznaczenie super było przypisane do wersji 3,0 V6 oraz 2,0 V6 TB.
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Ja mam 2,0 V6 TB wersję "no name".
Nie mam żadnego opisu, symbolu (brak śladu demontażu i wandalizmu). Ponoć za "no name" w 166 trzeba było dopłacić ale nie wiem czy to prawda.
super to tez zaciski czterotłoczkowe z tego co kojaze bo takową posiadam kiera i lewar obszyty skórą tez jest co więcej zawiecha obnizona o 30mm względem normalnej
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
Ja mam 2.4 JTD i też nie widać żeby były jakiekolwiek oznaczenia.. no chyba że ktoś malował tyłale musiał zrobić to bardzo umiejętnie bo miernik lakieru nic nie wykrył
ale gdzieś czytałem, że można było zamówić wersję bez oznaczeń..
![]()
Jeśli chodzi o to to wszystko mam oprócz zacisków czterotłoczkowych...super to tez zaciski czterotłoczkowe z tego co kojaze bo takową posiadam kiera i lewar obszyty skórą tez jest co więcej zawiecha obnizona o 30mm względem normalnej
The top models were named "Super" and included MOMO leather interior, 17" alloy wheels, rain sensitive wipers, cruise control, climate control and ICS (Integrated Control System) with colour screen. Options included xenon headlamps, GSM connectivity and satellite navigation. Suspension systems comprised double wishbones at the front and a multi-link setup for the rear.
mysle ze wiekszość sobie przetłumaczy![]()