nie wiecie gdzie ją mogę odszukać ?
Za pomoc z góry dziękuję
ps. Ktoś testował podpinanie VAG-COM'a ?
------------------------------------------
r_e_b_e_l
Alfa 166 2.0 TS
Warszawa
mart80@o2.pl
nie wiecie gdzie ją mogę odszukać ?
Za pomoc z góry dziękuję
ps. Ktoś testował podpinanie VAG-COM'a ?
r_e_b_e_l
Alfa 166 2.0 TS
Warszawa
mart80@o2.pl
Nie masz co szukać bo takich nie ma
fred
Raczej nie znajdziesz. Do pobrania jedynie demo. Co do Vaga to ten program jest do volkswagena i spólki.
a może ktoś z Was przypadkiem ma AlfaDiag'a i mógł by się podzielić![]()
![]()
Bede baaaaaaaardzo wdzięczny
r_e_b_e_l
Alfa 166 2.0 TS
Warszawa
mart80@o2.pl
Gdyby dało się nim podzielić, to już dawno byłby na torrentach.
Alfadiag przypisuje licencje do konkretnego komputera - koniguracji sprzetowej - wiec o zadnej kopii nie moze byc mowy... Z tego co czytalem ma to jakis zwiazek z jakims systemem windows security i nie jest takie latwe do rozwalenia... Poza tym moim zdaniem warto zainwestowac - u mnie jedna wizyta na ASO z podpieciem to 100 pln... 2 wizyty i masz zwrot![]()
AR 156 1.8 TS LPG -> AR 159 Sportwagon 1.9 JTDm Ti -> BMW 520xD
To zmienić komputera nie mozna? Jakby Ci padł komputer i chciałbyś na innym zainstalowac to co wtedy?
legalny użytkownik ma mozliwośc odzyskania licencji z powodu crashu.
niestety tylko dla dwóch awarii laptopa.
Przenoszenie licencji z komputera na drugi komputer jest dośc łatwe do zrealizowania i zostało to wbudowane w program.
Czyli licencja została przypisana do programu a nie do komputera.
Zmiana licencji wymaga aktywnego dostępu do internetu.
p.s a kopia to naturalnie tylko ghost image, działa.
no to widze, że chyba nic innego nie pozostaje jak kupno albo męczenie się z ciągle wywalajacym błędy UniDiagiem![]()
Ja rozumiem z tego co pisał bubu, że można zrobić zrzutę w 3 osoby na AlfaDiaga. Co do UniDiaga to mi dzieła juz dobrze.Muszę jedynie najpierw uruchomić program a dopiero potem połączyć kabelek do usb.Chyba tez całasmi wywale program jak są złe definicje.