-
A więc lista wygląda tak :
1. Pfourul
2. alfadrian + dziewczyna
3. Gopcio
4. Mariusz
5. Robak
6. pablo1208
7. czisi z żoną (ps wracam z pablem , tym razem na pewno jedziemy do mc'a)
8. K@rdi4N z dziewczyną
9. Izane i lizanowa Katka :D
10. ConSpir + narzeczona11. KamilDG + dziewczyna
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/51080-summer_cars_party_2011_a-4.html#ixzz1WlgbM41j
Jeśli kogoś pominąłem to mówić.
Skoro kolega alfadrian
chciałby to załatwić to niech spróbuje :)
(każdy z listy na 100% będzie ? )
-
Później napiszcie nr konta na który przelać kasę :)
-
rozmawiałem z organizatorką jeszcze wczoraj to mowiła ze ktos juz dzwonił do niej z alfy od nas zeby cos zarezerwowac wiec juz nie brnalem dalej w ten temat , więc kto się tym zajął ?? ale jeśli nie bedzie osoby to moge zarezerwowac miejsce na odpowiednia ilosc osob i poprostu bedzie trzeba przelac kase i wszystko bilety beda wysylane poczta , mozna odebrac osobiscie , lub przy wjezdzie bodajze wiem ze impreza rozpoczyna sie o 10 dla wszystkich a dla klubowiczow bramy sa otwarte o 8
-
od nas? może z Alfaclubu?
-
a tego to dokladnie niewiem mowila ze ktos z alfy jak ktos ma konto tam albo jakies znajomosci do tych moderatorow czy organizatorow niech zapyta
-
na forum alfaclub nic temat się nie rusza ..więc raczej nikt stamtąd
się tym nie zajmuje, więc fajnie alfadrian jakbyś wypytał tą znajomą
czy coś ktoś konkretnie z nią rozmawiał czy nie ..i potem ewentualnie
byś z nią się dogadał ;)
..i proponuję się spotkać wcześniej, np.
17.09.2011 na GRILL'u w Piekarach Śląskich
http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/57424-grill_kopiec_piekary_slaskie_na_pozegnanie_wakacji .html
-
no dobra nie ma problemu wiem ze rezerwacja miejsc dla klubow jest do 11 wrzesnia. musze miec pewną liste i wtedy zarezerwuje i podam numer konta na ktory przesylac pieniadze a bilety beda do odebrania osobiscie badz poczta wysylane ale to tam uzgodnimy potem
-
ja będe napewno, tak ze dla mnie bilet dla 2 osob.
-
Tak samo ja potwierdzam przybycie :)
-
Ja z Mariuszem tez ,czyli 2 auta