marshall - koniec przygód z AR ?
- - - Updated - - -
Doczytałem w ogłoszeniu :) Czyli zmiana na inny model ... ? :)
Printable View
marshall - koniec przygód z AR ?
- - - Updated - - -
Doczytałem w ogłoszeniu :) Czyli zmiana na inny model ... ? :)
źle doczytałeś ;) ogólnie to padnie na 164 3.0 v6 z lpg mam inwestycje i troche $ potrzebny
19" do 164 juz czeka ;) tylko auta brak
http://moto.allegro.pl/czarna-alfa-s...981442870.html
a ta, wiem, że Płock ale egzemplarz łądny ponoc serwisowana przebieg 189 tysi jakos tak, koles zgadza sie na sprawdzenie auta...
hehehe... a co ona taka przykucnięta? To chyba jakiś sportpack iv :) Poza tym - ta alfa nie ma prawdziwego bose! Nie widać w bagażniku subwoofera ze wzmakiem, który powinien być zabudowany po lewej stronie. W przednich drzwiach od wewnątrz, oryginalne bose ma zaślepki zamiast tweeterów - tutaj jest widoczny tweeterek z jakąś naklejką bose... Widać jak na dłoni że to zwykła ściema. Nie odradzam Ci bo jej nie widziałem na żywo ale nie podniecaj się za bardzo ;)
No o to chodzi, żeby sie nie jarac dlatego pytam. Fakt z tyłu jakoś nisko siedzi:( Nie wiem zatem czy jechac czy odwołać, czy gra warta świeczki, bo cena dosc atrakcyjna
Dzieki koledzy, troche zbiliście mnie z tropu i to dobrze, ta tylnia zawiecha i w ogóle, jestem chyba jednak na nie. Tak samo tłumik nie oryginalny, jestem zwolennikiem serii
Witam,pierwszy post więc i moje szybkie przywitanie. Trafiłem tutaj powiedzmy przypadkiem. Poszukuję samochodu dla siebie (ostatni opel corsa d 1.2) i od zawsze podobały mi się AR. Wczoraj postanowiłem zweryfikować czy na żywo samochód będzie spełniał moje wymagania. znalazłem w okolicy 147 1.6 105. Po oglądnięciu i przymierzeniu się do samochodu byłem zachwycony. Przejażdżka spotęgowała moje emocje. Postanowiłem,że w pieniądzach jakie chcę przeznaczyć teraz na zakup samochodu nie ma nic lepszego. Kupuję biorąc pod uwagę trzy rzeczy. Piękno/frajdę z jazdy/bezawaryjność. Wszystko inne na dalszym planie u mnie. W Alfie 2na3 cechy zgadzają sie idealnie. Nie powiem,bo przeczytałem sporo na tym forum przed zarejestrowaniem i poszukuję auta dla siebie. 147/156. Jeżdżę głównie na krótkich odcinkach po mieście więc wybór padł na 105KM benzynę, gdyż bez wariatora teoretycznie najlepsze rozwiązanie na miasto. Z drugiej strony jeszcze więcej pozytywów czytałem o silnikach diesla szczególnie 2.4, jednak już 1.9 to bardzo udana konstrukcja. Czy jest jakaś różnica pomiędzy awaryjnością tych samych jednostek silnikowych w 147 oraz 156 , ze względu np na większą ilość elektroniki? Wady w postaci delikatnego i kosztownego zawieszenia już znam. Jeśli zdecydował bym się na diesla, jestem w stanie ograniczyć dotychczasowe krótkie przejazdy po bułki do sklepu, bo wiadomo,że krótkie odcinki męczą diesla. Możecie coś polecić? Chcę konkretnie Alfę,a przeznaczyć max 10k plus jakieś pieniądze w razie ew. Naprawy. Może jest do sprzedania jakiś pewniak z małopolski? Pozdrawiam.
Być może- wygląda to sztucznie. Ciekawe tylko w takim razie, gdzie umieścili wzmaka w wersji bez woofera, bo przecież wiesz, że głośniki w bose nie były zasilane bezpośrednio z radia...