dokładnie wersja okrojona;)
piny z tej kostki 2pinowej juz ustalilem co jest co bo w eLernie byla to "moja" kostka....
a jezeli chodzi o klakson to sygnal z tasmy idzie przez przelacznik zespolony? bo ja np nie mam wyprowadzonych kabli procz airbagow dobrze mi sie zdaje?patrzac tez po eLernie takie mam odczucia
i a tak z ciekawosci piny 7 i 8 ida do D1 czyli zlacza deski rozdzielczej.... po co one;>?
a jezeli chodzi o podswietlanie to np ciagnac je do skrzynki bezpiecznikow wtedy palilyby sie one caly czas czy dopiero po przekreceniu kluczyka?
---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
7 i 8 sa chyba od selespeeda....
---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 17:21 ----------
operacja udana pacjent przezyl:D wszystko smiga jak ta lala:D:D jeszcze tylko zasilanie pod 5pin musze podlaczyc... nie wiem gdzie dokladnie sie wpiac zeby gaslo to po czasie a nie caly czas sie swiecilo.... jezeli dam z 5 pinu do B2H bezpieczniki przy aku na 12pin to tak bedzie?(wg schematu)
i powiedzcie czy u was teztak jest ze przytrzymujac przycisk przewijania przeskakuje kilka utworow a nie przewija jakis utwor na plycie(jedno klikniecie przerzuca o jeden kawalek)
i jak demontuje sie te przyciski na kierownicy z tym srebrnym plastikiem? po podlaczeniu podswietlania okazalo sie ze sa troche wytarte na rantach(minimalnie) ale przechodzi przez nie swiatlo i kiepsko to wyglada wiec pomyslalem ze od drugiej str rozmontowujac gumki psiknalbym czarnym sprayem(oczywiscie zaslaniajac znaczki;) )
wielkie dzieki chlopaki za pomoc:D:D
a i jezeli chodzi o wtyczke do tasmy airbag mozna to rozwiazac kupujac kabel do wyprowadzania portow USB w komputerach badz kabel audio podlaczany z karty dzwiekowej do CDromu i przepiac konektory. Pasuja idealnie i mocno siedza;)