Do czarnego to może i pasuje ale przy graficie to raczej nie wypali. Chrom to Chrom. Ale z czerwonym to może dobrze wpadać w oko :)
Printable View
Załącznik 108271 A to i ja się pochwalę odnośnie czarnego motylka na Rosso Alfa.
Czarny grill przy czarnych felgach bardzo dobrze się prezentuje moim zdaniem. O wiele gorzej to wygląda, gdy grill jest czarny, a felgi srebrne ;)
Ja ostatnio przeglądając z głupia ogłoszenia natrafiłem na taki patent;)
Załącznik 108323
Zakupiłem wczoraj nowy grill oryginalny z firmy fiat-lancia-alfa.pl w cenie 227 zł. przez allegro. Będę w najbliższym czasie wymieniał. Spróbuję sam przez kratkę obok halogenu sie dostać. Zobaczymy jak pójdzie bez zdejmowania zderzaka. Zastanawiam się jeszcze czy gdybym zdjął osłonę silnika czy od dołu nie było by łatwiej. Problemem są te środkowe śruby na grilu.
również u nich nowy zamawiałem, kolega belfer pomagał mi go zamontować bez ściągania zderzaka, odkręciliśmy plastikową osłone co jest nad grillem i z dobrą gimnastyką ręki + cierpliwość w 15min. nowy grill był zamontowany, sklerozę mam lekką ale chyba w nowym grillu są śruby u góry i na dole a po środku brak