31.01.2014 godz. 20:00 atrium parking podziemny na przeciwko Statoil'a
1. Wave
2. saybot
3. Lenix
Printable View
31.01.2014 godz. 20:00 atrium parking podziemny na przeciwko Statoil'a
1. Wave
2. saybot
3. Lenix
4. sVIRUSx
Pamiętamy o dzisiaj ?
Oczywiście:-)
no ba!:) wczoraj do późna siedziałem w garażu żeby zamontować coś nowego do Belli:)
będę, będę :) myśle czy ją myć bo aż wstyd -,-
myj myj, ja też jeszcze opłukam swoją:)
- - - Updated - - -
Sącząc piwko na dobranoc coś szrajbne:)
Więc udało się coś zoorganizować spota i były całkiem przyjemnie. Chłopaki dopisali, byli wszyscy którzy się deklarowali, razem było jakoś 750 koni:) Żeby nie było za Włosko zjedliśmy chińszczyzne, popiliśmy kawą w MC i się rozgadaliśmy, że straciliśmy poczucie czasu.
Może w Koszalinie coś ruszy... oby!
Załącznik 119602Załącznik 119603Załącznik 119604no i na deser gwiazda wieczoru:)Załącznik 119605
ruszy ruszy :d Mateusz dzisiaj prawie mnie przejechałeś a nie zauważyłeś ! Godzina 11:00 Powstańców Wielkopolskich koło żabki jechałeś z jakąś kobietą z tyłu ;)
A byłem, byłem a machałeś mi ? Bo nic nie widziałem, więc w razie co przepraszam:) Moi rodzice przyjechali do Koszalina rano i był przejazd za szukaniem firanek :)
ładnie się ukłoniłem :D, przeszedłem Ci praktycznie przed maską :D
Ajjj, zatem jeszcze raz Cię przepraszam że nie zauważyłem, ale wiadomo jak to w samochodzie - rozmowy kontrolowane, rolowane itp. i pewnie nie zwracałem uwagi, ale obiecuję poprawię się :)
e tam :d spoczi ;p
Ludzie, ludziska - otóż mam do zakomunikowania:
Data:07.03.2014
Godz: 19:00
Miejsce: Koszalin - parking podziemny Atrium wjazd od stacji benzynowej (póki jest zimno to jeszcze możemy się tam ustawiać, później jak już będą cieplejsze dni to coś na powietrzu wymyślimy)
Później pojedziemy coś zjeść więc proponuje VivaItalia.
Jak przyjdzie ciepła wiosna to i do Mielna będzie można skakać.
1) wave_pl
2) ...
1) wave_pl
2) Lenix
Ja niestety jestem poza granicami :/ A z przyjemnością śmignąłbym gdzieś razem z Wami:)
Na chwilę obecna pozostaje mi tylko przemieszczanie się firmowymi produktami spod szyldu "Das Auto" i szczerze powiedziawszy mam już dosyć. No i stęskniłem się już za swoją włoszką;) Nie pozostaje nic innego jak życzyć udanego meetingu!
współczujemy:) daj znać jak będziesz na miejscu to coś zorganizujemy. Im dłuższe dni i im cieplej to będziemy częściej coś organizować.
Również bym wpadł, ale Alfa się popsuła i jestem bez auta jeszcze przez tydzień czy dwa.
Ja niestety rowniez odpadam , moze kiedys bede miec wiecej czasu :) , albo jak przynajmniej bede w koszałkowie to dam znac. Zone na zakupy wysle a sam sie odezwe...
Trochę samozaparcia panie i panowie :D a co do tych cieplejszych dni to w maju ( coś koło 11 maja- zlot na wilczych) zorganizuje coś w Szczecinku tak żeby zahaczyć wyżej wymienioną imprezę, wyciąg do nart, może jakaś wariacja na jeziorku a póki co do Koszalina a nie marudzicie, ostatnio pomimo 4 osób było zajebiście
Malin temat w dziale zloty/imprezy/spotkania założony jest już z tydzień ? Odzewu brak, niecałe 90 wyświetleń... Brak odpowiedzi ... GRRRRRRRRRRR ogólnie, nie ? :D
Panowie temat jest o spotach w Koszalinie;) Nie miksujcie w tematach,taka moja mała prośba.
Tak w ogóle panowie fajnie że jest jakiś odzew: sbenios, pandeska. Widać że są ludzie którzy chcą jeszcze kontunuować zamiłowanie do marki i od czasu do czasu się spotkać. Nie teraz to następnym razem coś może będzie w dogodniejszym terminie i wszystko będzie działać.
co do 11maja to ja na 100% będę i mam nadzieje że się ekipa Alfisti zbierze i gdzieś zajmiemy nie mały placyk.
Revol pisał że też postara się wpaść do Koszalina w przyszły piątek.
1)saybot
2)wave_pl
3)lenix
4) Revol (postara się być)
5) malin piąteczka jest dla Ciebie:) jak masz diesla to musisz wpaść jak benziniera to jakoś będziemy musieli to zaakceptować że troche km:)
bo pomyśle, że jesteś ze Szczecina:D
Ja przyjadę swoim Disco Volante więc ludzie bądzcie, taka okazja nigdy się może nie powtórzyć :v
wave_pl
dzięki za zaproszenie, ale 07.03 raczej nie dam rady (wyjazd sluzbowy). Poza tym jam mam LPG a w Atrium nie można na podziemny wjeżdzać z tego typu instalacja :)
ale chyba można włączyć bęzyne ? Czy i tak się przywalą ?
Wyłączyć na 5 minut instalację :P:P
[QUOTE=malin2k5;1361303]Chyba wymontować i zostawić przed Atrium, albo u góry na parkingu :P
dokładnie hehe :)
- - - Updated - - -
tu się nie zgodzę bo byłem na parkingach podziemnych na których nie było takiego zakazu
- - - Updated - - -
a jest wogle ktoś posiadający 166 chętny na spotkania w koszalinie?
Będziesz pierwszy :):)
Zgadza się, ale na sporej większości parkingów taki zakaz obowiązuje, poniżej masz napisane dlaczego tak jest ;)
Zgodnie z wymaganiami § 108 ust. 1 pkt 4 rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie (Dz. U. Nr 75, poz. 690 z późn. zm.), obowiązującymi od dnia 8 lipca 2009 r., garaże zamknięte, w których dopuszcza się parkowanie samochodów zasilanych gazem płynnym propan – butan, i w których poziom podłogi znajduje się poniżej poziomu terenu powinny posiadać wentylację mechaniczną, sterowaną czujkami niedopuszczalnego poziomu stężenia gazu propan-butan.
W takich wypadkach przewiduje się wprowadzenie, w kontekście omówionego powyżej wymagania przepisów techniczno-budowlanych, obowiązku umieszczania, przy wjazdach do garaży zamkniętych z podłogą znajdującą się poniżej poziomu terenu, czytelnej informacji o dopuszczeniu lub niedopuszczeniu parkowania w tych garażach samochodów zasilanych gazem płynnym propan-butan.
Czyli w Atrium nie ma odpowiedniej wentylacji (napewno pożałowali kasy :P). Ale dzięki że się fatygowałeś podać regułke :)
ode mnie ziomek pasuję więc będę sam ...
No chyba że mam zabrać znajomych GOLFiarzy to będzie nas z hmmm 43756 :rofl: