ale chyba można włączyć bęzyne ? Czy i tak się przywalą ?
ale chyba można włączyć bęzyne ? Czy i tak się przywalą ?
~ taka była piękna ! :C
Wyłączyć na 5 minut instalację![]()
[QUOTE=malin2k5;1361303]Chyba wymontować i zostawić przed Atrium, albo u góry na parkingu
dokładnie hehe
- - - Updated - - -
tu się nie zgodzę bo byłem na parkingach podziemnych na których nie było takiego zakazu
- - - Updated - - -
a jest wogle ktoś posiadający 166 chętny na spotkania w koszalinie?
Będziesz pierwszy![]()
Zgadza się, ale na sporej większości parkingów taki zakaz obowiązuje, poniżej masz napisane dlaczego tak jest
Zgodnie z wymaganiami § 108 ust. 1 pkt 4 rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie (Dz. U. Nr 75, poz. 690 z późn. zm.), obowiązującymi od dnia 8 lipca 2009 r., garaże zamknięte, w których dopuszcza się parkowanie samochodów zasilanych gazem płynnym propan – butan, i w których poziom podłogi znajduje się poniżej poziomu terenu powinny posiadać wentylację mechaniczną, sterowaną czujkami niedopuszczalnego poziomu stężenia gazu propan-butan.
W takich wypadkach przewiduje się wprowadzenie, w kontekście omówionego powyżej wymagania przepisów techniczno-budowlanych, obowiązku umieszczania, przy wjazdach do garaży zamkniętych z podłogą znajdującą się poniżej poziomu terenu, czytelnej informacji o dopuszczeniu lub niedopuszczeniu parkowania w tych garażach samochodów zasilanych gazem płynnym propan-butan.
Czyli w Atrium nie ma odpowiedniej wentylacji (napewno pożałowali kasy). Ale dzięki że się fatygowałeś podać regułke
![]()
ode mnie ziomek pasuję więc będę sam ...
No chyba że mam zabrać znajomych GOLFiarzy to będzie nas z hmmm 43756![]()
~ taka była piękna ! :C