Jeśli to będzie w następnym tyg to może i ja dam radę się w końcu zjawić. Kuba w następnym tyg odezwę się do Ciebie w sprawie tej zaślepki bo do tej pory nie miałem kiedy
Printable View
Jeśli to będzie w następnym tyg to może i ja dam radę się w końcu zjawić. Kuba w następnym tyg odezwę się do Ciebie w sprawie tej zaślepki bo do tej pory nie miałem kiedy
Pany... pogoda nam się coś nie zapowiada interesująco :P
Jeżeli jutro nie wypali to będzie lipa :)
We wtorek śmigam na wybrzeże :P
Jutro dałbym rade?!
I pogoda nie dopisuje ;/
pogoda nie jest zla :) ja odebralem alfe dzisiaj wiec jak jest spot piszcie gdzie i o ktorej to sie pojawie :)
Mi pasuje 15 lub 16 lipca. Od 17 do 26 moge zapomnieć o spotach bo jade do Londynu.
tak to wlasnie ta alfa. Cos wiesz o niej?
Nie nic, byłem pogadać z lakiernikiem i ją zauważyłem ,bo pamiętam ją ze zlotu w Piotrkowie :)
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
A co naprawiałeś??
mi 15-16 też pasuje, do tego czasu już powinienem kupić aku, narazie jeżdżę na pożyczonym 40ah:D:D a co myślicie o większym spocie 15 sierpnia? AMKPT robi jakąś imprezę na intermarche, można by było podjechać...
Musze pogadać z chłopakami z AMKPT. Jak coś się dowiem to dam znać. Na razie przed wstępnie wiem że na 99% coś będziemy robili 10 września więc niech każdy wstępnie zaklepie sobie ten dzień.
to moj wojek ;) alfa po sporym remoncie. Wymialem chłodnice, wachacze, poduszki stabilizatorów... blacharka zderzaka progów nadkoli. Ale mam nadzieje ze bedzie w miare spokojnie przez kolejny rok do sprzedazy :P
Panowie,a ma któryś z Was może FES-a na lapciu co by sprawdzić mój sprzęt przy okazji? :)
widze ze Panowie troche bardziej oblatani ;) jakby ktos mial fesa to ja tez bardzo chetnie bym sie podlaczyl. Zapalily mi sie lampeczki od airbaga i byc moze to wina odkurzania i tych nieszczesnych kabelkow a teraz jest blad...
Pisać kiedy i zabieram lapka:):)
no to kiedy spocik? nawet w mniejszym gronie skoro trudno sie zgrac. Mi pasuje w zasadzie kazdy dzien od jutra :)
Kowali85 a kiedy mozna sie z Toba spotkac? bo chetnie sprawdzilbym te poduchy.
Na większy możemy umówić się 15 lub 16 lipca. Pisać kiedy Wam pasuje. Miejsce tez przydałoby się wybrać. Piotrków czy Bełchatów??
Dobry :)
Panowie, kiedy w końcu spot? W piątek czy sobota? Mnie osobiście bardziej pasuje piątek :)
Co do miasta - wszystko mi jedno. Jedna droga :)
jezeli piatek to takze sie wpisuje na liste obecnych
Niestety w dniach od 15-17 nie będzie mnie w Bełchatowie!
Mi piatek pasuje. Godzina i miasto obojętnie. Ustalajcie
Jakby spocik był w sobotę, to i ja będę, bo po drodze będę miał z Czech do domu, co prawda nie swoim Alfiątkiem tylko służbowym peżociną, ale chętnie poznam koleżeństwo.
jak by co to-> http://www.forum.alfaholicy.org/pols..._piotrkow.html, bo moderatorom się nie spodobało że w końcu tak zeszło i waszym temacie, umawiamy się na spotkanie w piotrkowie
Odgrzebuję wątek bełchatowski. Może by tak jakiś spocik? Dawno nic się u nas nie działo... :P
kuba nie zaczynaj bo nasz wyrzucą...:D ale piotrków zaprasza:D
Panowie a ja mam pytanko z innej beczki :)
Chcę założyć do Belli jakieś fajne audio a obecnie przebywam w Bełchatowie, Może podrzucicie jakiś dobry adres ze sprzętem????
Pozdrawiam
W sobotę mógłbym dać radę?! Może dało by radę podłączyć się kompem i sprawdzić parę rzeczy u mnie?? :)
Jak znajdzie się jeszcze ktoś chętny, to ja też się zjawię, moim nowym wyścigowcem. :D Ewentualnie tym rok starszym, jak dam radę kilka spraw rozwiązać. ;)
W sobotę to i ja bym chwilkę znalazł :)
Bartek widziałem Twój nowy nabytek, dwie godziny temu mijałeś mnie na ul.Wojska Polskiego! Cisnąłeś jak szalony... :)
p.s to co będzie ten spot jutro? kowall 85 zechciałbyś może sprawdzić mój sprzęt FES-tsem?
Będę o 19. Tradycyjnie lidl?